Thursday, November 27, 2014

"Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!"

hai semua blogger!

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.
Namie Beauty

18 comments:

mama amir said...

Good luck!!

Liyliz said...

wah rajin kakak ni .. good luck for all GA ye

nana kimie said...

Tq mama amir! :)

nana kimie said...

Hihi..copy paste je dear.jom join jom.insyaAllah ada rezeki dapat Tshirt phuket ^^

kerusiburok said...

terimakasih nana sebab join GA saya ni. :) Saya dah update list peserta kat SINI

nana kimie said...

Sama2 :)

Aqilah Azmi said...

Wieiwii goodluck kak nanaaaaaaa to get the beautiful shirt wiwiwii

khaty aiman said...

ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
goodluck & all the best..

Sofu Hashim said...

bw dari segmen yg sama...good luck ya
http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

anamizu said...

ziarah kwn2 dr GA yg sama. gud luck! :)
jemput ke blog sy ye.


ana-mizu.blogspot.com

Miss Yana said...

dr segmen yg sama..good luck :)

nana kimie said...

Tq qila omei!

nana kimie said...

Hai sis...:) terima kasih atas kunjungan...good luck utk sis juga

nana kimie said...

Tq sis! semoga ada rezeki kita :)

nana kimie said...

Tq sis anamizu.Nt nana balas kunjungan ya.gudluck too! ;)

nana kimie said...

Tq sis! Gudluck juga :)

QasehnyaRania said...

good luck nana

ajim (kerusiburok) said...

done follow. tq join GA saya ye! next time join lagi ye :)