Monday, August 17, 2015

Saya Nak Menang Giveaway Raya

Assalamualaikum semua....

Jemput kengkawan blogger yang ada Facebook join simple giveaway Kat bawah ni :)




>>>>>>> KLIK BANNER DIATAS UNTUK JOIN <<<<<<<


Syarat-syarat:

1. Terbuka kepada semua & beralamat di Malaysia.
2. Like page Namie Beauty
3. Like banner giveaway, komen "saya nak menang giveaway raya" & tag seorang kawan anda.

Hadiah:


Duit raya & ole-ole misteri x 1 pemenang


TAMAT : 17 OGOS 2015


Pemilihan pemenang secara random
Namie Beauty

21 comments:

Cik Mimie said...

Cik Mimie dah join :)

FB :Norshamimi Md Yusop :)

ika ureqa said...

Assalam.. sye join =)
tq for visit my blog ^_^

http://gadeez-dec.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg
bz sangat2

PeRdU cINta said...

Good luck ye..

Cinta Hawaa said...

Saya dah join :)
fb: atie-kah hawa

admin said...

hi nanakimie

saya dah join!!
tima kaseh share

love

kolin zainal

QasehnyaRania said...

good luck nana
selamat hari raya
maaf zahir batin juga

Shahida Dzulkafli said...

Thanks singgah blog saya..
saya joint.. FB : Amani Imani

aeinna Musa said...

done follow #1943

adiba rusli said...

sy join giveaway ni.
sy support awk

fb: adiba rusli

salam perkenalan.

Sulyanie Ghazali said...

aloo takde fb hihi :3

addin farhani said...

addinfarhani join jgak yer (^^,)
FB: Kaklong Addin
~Salam Aidilfitri~

MILx HASHIM said...

http://jmbelog.blogspot.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

kak gojes said...

KG join http://www.kakgojes.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

kak gojes said...

alamak lupa FB : chinta artie

http://www.kakgojes.com/2015/07/saya-nak-menang-giveaway-raya.html

Wilma Shana TV said...

jemput join GA http://wilmashana.blogspot.com/2015/07/tudung-labuh-keluaran-djc-djcgiveaway.html

Mastura Aziz said...

ok..join dh..tq bgtw

lightnur said...

saya join...

fb Nor Cahaya

are_lin@yu said...

gudluck dear..tahniah juga dah selamat menjadi isteri ;-) lama tak singgah sini

Syah said...

Assalamualaikum
Saya jual powerbank,oppo n3,iphone dan gadjet lain
jemput lawat blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig nurnasuha96_
whatsapp +60196117811

tenku butang said...

Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "2 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html