Thursday, August 13, 2015

Scar Solution Body Bar Hilangkan Jerawat Belakang Badan, Selulit, Strechmarks dan Parut

Assalamualaikum semua..



Scar Solution Body Bar (SSBB) adalah sabun badan istimewa dari ekstrak kopi dan minyak sayuran. Didatangkan satu set iaitu coffee bar dan moisture bar yang mana setiap satu mempunyai fungsi yang berbeza. 

Antara manfaat SSBB adalah menghilangkan parut, strechmarks, selulit, jerawat belakang badan, mencerahkan kulit, masalah ketiak hitam, celah peha/leher hitam, melembutkan kulit, menghilangkan masalah bau badan dan sebagainya.



SCAR SOLUTION BODY BAR (SSBB)
Moisture bar ( sabun putih)
- organik soap / vege oil
- diperbuat dari bahan semulajadi.tanpa bahan kimia.
- mencerahkan tanpa menghakis lapisan kulit
- mengekalkan kelembapan kulit sepanjang hari
- kulit menjadi lembut dan anjal
- menjadikan kulit lebih sihat
- melembutkan kulit
- sangat sesuai untuk kulit sensitif
- kegunaan semua peringkat umur
- kulit lembut seperti guna lotion
- pudarkan parut

cara guna:
- guna setiap hari ( pada waktu siang)
- gosok seperti biasa
- kulit lebih lembut n lembab dengan penggunaan yang konsisten
.
***********************************************
Coffee Bar ( sabun hitam)
- diperbuat dari ektraks kopi
- kaya dengan anti oksidan ( anti ageing)
- mencerahkan kulit
- sesuai untuk kulit sensitif
- menghilangkan strechmarks
- menghilangkan selulit
- kulit lebih sihat
- tanggal daki dan kulit kering
- dapat sekatakan warna kulit akibat sinaran uv/ sunburn
- menghaluskan tekstur kulit
- kecutkan jerawat badan
- biji biji kopi dalam sabun bertindak sebagai scrub badan

cara guna:
- guna setiap malam
- sabun seperti biasa
- biarkan buih di badan selama 5minit untuk kesan lebih optimum
- gosok dalam bentuk bulatan untuk tanggalkan sel kulit mati
- kulit akan tegang, bersinar dan halus serta merta

**********************************************
* produk halal n suci
* tanpa bahan kimia
* keluaran Homeolab

**********************************************




selamat mencuba!! grin emoticon
jangan lupa bagi feedback selepas seminggu guna set sabun gojes ni tau..

Terima Kasih



Antara feedback pengguna Scar Solution Body Bar :D






















































.......................................................................................................



Harga 1 set SSBB (sabun hitam + sabun putih) : RM40

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi :-

Page Facebook : Namie Beauty

SMS/Whatsapp/Telegram : 013 591 4674

Namie Beauty

14 comments:

Farah Waheda Wahid said...

macam menarik jer ni? thanks for sharing...

Nurzakiah Hanum said...

great

Falsya said...

mesti badan bau coffee jer..wangiiii..

Yuliana Wahit said...

i love coffee.. mcm best je..

Lieya Von Jay said...

hai nana!
lama nya xsinggah sini :)
best nyer sabun nii.. mcm nk try jerrr

Puan Wawa said...

produk yang bagus pasti jadi tarikan.. kan..")

nana kimie said...

@Farah Waheda Wahid akak cuba dulu baru tau menarik tak menarik, hihi..btw most welcome kak :)

nana kimie said...

@Nurzakiah Hanum :D

nana kimie said...

@Falsya haah kak....wongiiiii....pas mandi bau bilik air pun wongi, hihi

nana kimie said...

@Yuliana Wahit haaa bagus2, nak order wasap je nana tau :D

nana kimie said...

@Lieya Von Jay hai akak! heee...

boleh sangat kak nak try, murah je 2 ketul sabun RM35 :) sabun kopi + sabun putih..dua2 best!

nana kimie said...

@Puan Wawa betul tu :D

aman ecah said...

Rm40 ke rm35.skli p0stage ke

nana kimie said...

@aman ecah harga baru SSBB RM40 sis. belum masuk postage :)