Tuesday, October 20, 2015

Kaysa Niqreesa

Assalamualaikum semua ...

Kaysa Niqreesa :D Alhamdulillah. 4 Julai yang lepas my sis selamat melahirkan baby gegurl. Maaf sayang kaysa makcik kamu ni baru sempat update. Da nak masuk 4 bulan da pun kaysa. Nasib baik belum setahun :D 

Kaysa Niqreesa : Kecerdikan Pembimbing Yang Mahir

Penyeri anak buah gegurl dalam family kami :) Empat yang lain semua hero hero. Abanglong Azim, abangah Aufi, abangchik Aisy & abang Arish. Memang riuh rendah rumah ada mereka :D Tak lama kaysa da besar join abam abam pulak. 


Gambar latest Kaysa & abang Arish :D Lokasi Pantai Batu Hitam Kuantan

Nampak cool sangat kan abang Arish tu main pantai. Awal awal sampai, bukan main nanges tak nak turun kereta. Nak duduk dalam kereta. Da lama lama baru okay. Tengok la siap pegang tangan adik kaysa. Macam abang abang sangat :p

Sekian, jumpa lagi next entry ! :)


Namie Beauty

8 comments:

Ako Si AiN said...

Sedap nama seindah tuanya .
Maksud pun baguss . Tapi susah lidah ain nk sebut haha .moga nnti jd ank yg solehah .

QasehnyaRania said...

alahai comelnya.pipi tu. geram la:)

PeRdU cINta said...

Seindah nama moga begitu wataknya anak syurga ini..nama yang baik itu doa..

nana kimie said...

@Ako Si AiN Aamiin..insyaAllah...mekaseh aunty ain doakan kaysa :D

nana kimie said...

@QasehnyaRania hihi. boleh geng dengan rania ni ciksu :)

nana kimie said...

@PeRdU cINta Aaamiin...InsyaAllah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

COMEL SGT..SDP NAMANYA..

nana kimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI kaysa cakap mekaceh aunty yui :D