Monday, November 16, 2015

REVIEW BAJRANGI BHAIJAAN

assalamualaikum semua...

eh tetiba muncul review ceta hindustan kan :) gara gara cik abam la ni. minat beno layan hindustan. BAJRANGI BHAIJAAN. gandingan Pawan (Salman Khan) dan Shahida (Harshaali Malhotra) .filem hindustan 2015 wajib tengok :D even da lama keluar pawagam tapi nak jugak share ceta best ni. serius best! ending dia pun best sangat :')

BAJRANGI BHAIJAAN. bukan kisah cinta semata. tapi lebih kepada kasih sayang, pengorbanan, rasa simpati. dan yang paling saya tertarik adalah watak Shahida. watak bisu yang dibawa sangat memberi kesan. memang terbaik gandingan Pawan dan Shahida. thumbs up Salman Khan & team !








Sekian, jumpa lagi next entry ! :)

Namie Beauty

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

macam best jer cerita nih...

Nini Hanini said...

comelnya budak tu T-T
nanti nak tengok, hehe.
I love hindi film! :D

Kim Chaa said...

Ramai yang cakap cerita nii best tp xsmpat lg nak nengok cerita nii >.< .. Btw, salam kenal.. nanti jemputlah dtg rumah ;) http://kimchaa.blogspot.my

nana kimie said...

@Farah Waheda Wahid sangat best kak! ceta ni sedeh. tapi nana sampai ulang tengok .sebab suka shahida tu. comel sangat :)

nana kimie said...

@Nini Hanini kan, comel sangat ! wajib nengok tu. hihi.

nana kimie said...

@Kim Chaa nana tak pernah tau pun ceta ni,heeee..kebetulan asben pasang ceta ni, tu yang terus layan tu^^

Izzati Amira said...

kat Melaka takde cite nihhh... huhuh