Friday, December 30, 2011

✿✿ Full Movie Ombak Rindu @ Youtube ✿✿

assalamualaikum semua....


petang tadi blogwalking. ramai yang dok update ceta Tentang Dhia and Ombak Rindu. okeh! biaq p la orang nak kata nana ketinggalan ke ^-^ memang nana tunggu yang download keluar je. bila tau ceta neh ada kat youtube tak tunggu apa dah. terus nengok ^-^

huhu. sangat sedeh....abes ceta nengok muka kat cermin. bengkak-bengkak da mata neh.

" Mulai hari ini izinkan abang menjadi pelindung Izzah buat selama-lamanya "

" Abang rindukan Izzah. rindu sangat "

*mood touching*

nota kaki :  terima kaseh sapa yang upload ceta tu...

Namie Beauty

10 comments:

noor said...

blom sempat tgk lagi...ingt nk lyn mlm td tp ngantok sgt

noor said...

blom sempat tgk lagi...ingt nk lyn mlm td tp ngantok sgt

noor said...

blom sempat tgk lagi...ingt nk lyn mlm td tp ngantok sgt

fieda said...

mlm tadi kak fieda tgk gak..aduhai..sedih..dah la tentang dhia punya ending pun sedih semalam..

CIK MAY said...

ecece..tacingnye..;p

nanakimie said...

sis noor : huhu..nana pun kalau da ngantok mmg xlayan da...

tp malam td ngk semua org update pasal ombak rindu kt utube terus nana nengok:)

nanakimie said...

sis fieda : sedeh sangat-sangat kan sis, bukan satu part je nana nanges, banyak part jugak la...huhu.....meleleh air mata tnpa dipaksa, ecewah ^-^ nanti nak nengok lagi,best sangat ceta tu:)

nanakimie said...

cik may : huhu......sedeh tau cik may...da lama nana nk nengok,hehe...xbekesempatan, malam td dpt ngk aduyai...teesak sama ngk diorg nges ^-^

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

dh taleh tgk la dear..
kena block dh.. huhuhu
cedey!!!

nanakimie said...

aah la,nana baru try tgk balek link td,ciannya..huhu....

nana da download siap2 da smalam kt utube,mujur la cepat download,