Sunday, February 12, 2012

sem baru bakal bermula..........

assalamualaikum semua...


salam hujung minggu! tak lama dah nak abes cuti neh. huhu. en.kimie sekarang dah on the way balek u. u dia start awal. kesian. dia jeles dengan nana tau. sebabnya nana minggu depan baru balek. kengkawan yang masih belajar macam kami masuk bila? apa-apa pun semoga selamat perjalanan en.kimie. amin....

nota nanakimie : cepat lah abes belajar ^-^

Namie Beauty

17 comments:

♥ Cik Zack's ♥ said...

sy pun blik mggu dpn. huhuhu malasnyaaa T__T

nanakimie said...

sama la kte ye:)

aahkan,malas sgt..huhu...

duk umah jugak yg best ^-^

emy|farid said...

kesian en.kimie nana, hehe

nanakimie said...

sis emy : kesian kat dia kan:)

cik firus : ok,t nana terjah ye...

biela bell said...

uwaaa..balik minggu dpn..skjp je rse..huhu

nanakimie said...

wuwu.....tu la,sekejap je masa berlalu even da sebulan dok umah...^-^

kakyong said...

dah masuk sem berapa ni?

::CIK LYNN:: said...

ya...sem bru nk stat dh...cik lynn blk 14hb ni...pdhal kls stat 19hb...=)

nanakimie said...

kakyong : sem 6 sis...huhu....

cik lynn : nk siapkan clinical book cik lynn kata tu ye? xpe blek awal pn,jnj keja siapkan:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nana...masing2 sibuk belajar ya?Klu dah lama bercuti kat umah mmg nk g belajar semula cam malas.Kuatkn semangat yer nana & Encik Kimie :D

nanakimie said...

huhu,tula...nak xnak kena jugak balek....

ye...semangat2x!hehe....terima kaseh sis atie:)

Naili said...

Nanakimie, jangan nak harap cepat habis belajar sangat.... hheheh.. see u next week dear ;)

nanakimie said...

yola mek:)

ok,c u nxt week! besday gurl nak cake tau ;p

Naili said...

laaa.. nak birthday cake ke? la, bru nak bg hadiah lg mahal dr cake.. hmm, klu mcm tu aku bg cake je la.. hehehhe :P

nanakimie said...

hehe....kalo mcm tu nak dua2 la...haha.....^-^

IntaNBerliaN said...

oo nana pun dh xlama lg la ek nk g kelas semula.. so, slmt blajar kmbali :-)

nanakimie said...

aah...huhu....malas je ase...

tq sis:)