Monday, February 13, 2012

bermalam di UM (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...



nana nak tanya kengkawan neh. dalam banyak-banyak u, u mana yang korang teringin nak pergi? nana kalau boleh semua u nak pergi. boleh gitu? nak jalan-jalan and merasa tido kat u laen. kalau tanya nana um je nana pernah bermalam dekat sana. nana p tido kat kolej akak en.kimie. 

beriya dia ajak nana teman dia. sebabnya rumet dia semua balek umah. nana on je asalkan ada orang jemput. sapa lagi kalau bukan en.kimie:) kebetulan masa tu en.kimie turun kl. masa memula jumpa kitorang pusing2 area jalan tar. sebab en.kimie nak solat jumaat dulu kat masjid india. nana tunggu la dgn akak dia dekat bangunan seberang jalan tu. bangunan apa ntah.

masuk-masuk um je. dalam hati wah besarnya. kolej akak en.kimie tu jaoh jugak dari pintu masuk. ada lalu kfc. nana tak ingat kolej apa. akak en.kimie cerita monyet suka masuk hostel diorang. sunyi je tau aras bilik diorang. maybe sebab ramai orang balek. dalam hati neh takot jugakla nak pergi toilet. tak kan nak ajak akak dia teman pulak kan;p

sepanjang 2 malam nana kat sana. malam kitorang nengok movie. borak-borak. ada jugak petang tu makan kat luar. malam berikutnya akak dia belikan nasi kerabu. makan sambil borak-borak lagi. pagi and petang? jenjalan dengan en.kimie:) apa-apa pun teringin nak pergi u laen pulak. dapat round-round sekejap pon jadi la. leh jumpa kengkawan sekali ^-^

Namie Beauty

16 comments:

Miss BaNu said...

UM BEST...rindu nyer kt UM...hehe

Cik Rose Cute said...

USM...hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh smpai sana..hihi.

.: mama lynn :. said...

x penah g um.. student uitm dulu ;)

nanakimie said...

miss banu : oo,sis um ye dulu? :)

sis rose : haa....usm pn nana teringin nk p:) dulu nana tumpang solat subuh kt usm penang,pagi buta2 xnampak apa...huhu......da solat terus gerak ke destinasi...

nanakimie said...

nuyui : nana pn kalau iktkan xpenah jgk sampai..hehe...tp da akak dia ajak,laju je la ^-^

mama lynn : oo...uitm shah alam ye? teringin jgk p situ....nk jmpa kengkawan...huhu....lama xjmpa diorang,

Eza Boom Boom said...

dah bermalam kat UM. Bestnya awak. kawan Eza ada study sana sorang. hihik.

nanakimie said...

oo,tdo blek dia la ye? kwn nana rmai kt uitm...heee...

IntaNBerliaN said...

kadag2 bila kita masuk U.. ia buat kita jd lbh bersemangat nak belajar sungguh2 spya dapat belajar dkt U kan.. :-)

Naili said...

Nana.. Awk tido UM best ye.. tido UPM kan lg best sbb ade saya.. kihkih... :P

nanakimie said...

sis intan berlian : betul tu,dulu2 masa sek rendah nana teringin nak masuk u, siap p tuisyen nk belajar pandai2..hehe....alhamdulillah....bila da besar,da masuk u,rasa sonok je:)

nanakimie said...

naili : oit,perasan..hehe...ye,best sebab ada kamo:)

♥ Cik Zack's ♥ said...

meh dtg ganu. ajak en.kimi sekali :) hehehe

nanakimie said...

insyaAllah...mmg teringin nk jenjalan ganu n qlate...hehe...boleh singgah unisza jumpa cik zack kan...heee...:)

p/s : cik zack mmg org ganu ke?

Izan Ishak said...

kak izan tak pernah masuk UM. selalu lalu je..

tiba2 rindu ngan UKM...

nanakimie said...

ooo...nana ukm pun xpernah p..huhu....