Tuesday, March 20, 2012

Kids Bedroom (◕‿◕✿)



Namie Beauty

22 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya dpt cmni..

Cik Adieb said...

eiii,sy maw :D

sueshe said...

comel..mmg tgh cari idea nak dekeret bilik si kenit :)

::CIK LYNN:: said...

comelnya...kita yg bsar ni pn ska kalu dpt blik cmni...hehe

LiErOSe~QiEmi said...

klu dapat bilik mcm ni mmg tak kuar bilik la jawabnye ihhihi

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI besh kan yui,warna dia pun soft je:)

nanakimie said...

@Cik Adieb hehe...nana pun mau juge:)

nanakimie said...

@sueshe oo,yeke sis...haa,boleh la tiru design neh:)

cantik, cute and sweet sangat ^-^

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: tu la kan cik lynn,syoknya ada bilik mcm neh,huhu.....24jam duk dalam blek je la:)

nanakimie said...

@LiErOSe~QiEmi hehe...aah,betul tu:)

cIk JanNah said...

sangat ohsemm!

Zie said...

lawa tul.. nanti leh buatkan tuk anak2 nana kan?

NOOR FATIN said...

alalala comelnyaaaa!! heheh

nanakimie said...

@cIk JanNah heee.....^-^

nanakimie said...

@Zie hee..tapi kalo buat bilik nana pun best neh^-^

nanakimie said...

@NOOR FATIN comel kan atin:)

IntaNBerliaN said...

kalaulah akak byk duit.. blh design bilik anak ikut tema gini.. comel je..hihii

fieda said...

kalau la boleh capai impian macam nobita dan doraemon kak fieda nak bilik ni utk maira...huhu..

nanakimie said...

@IntaNBerliaN haish,tula...comel sangat kan sis:)

nanakimie said...

@fieda aah,jadi doremon kan best..mintak je apa kita nak,hee....

wan nurul hezrina said...

lawanyerrrr..suka ngan konsepnyer

aisya said...

kalau pergi Ikea kt tempat bedroom budak2 mesti berangan kejap nnti nk buat bilik anak mcm tu.. haha!