Tuesday, April 17, 2012

jalan-jalan ke IKEA dan The Curve (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...


sabtu minggu lepas ikut akak nana p IKEA. bawak semua tiga-tiga hero anak buah nana, aduyai tak terkawal dibuatnya ^-^ masuk-masuk IKEA je akak nana terus p part budak-budak. nak cari set meja bulat untuk diorang.



sementara akak nana duk pilih. bawak diorang merasa baring-baring atas katil tu. sekali naek memang diorang buat macam katil sendiri lah. melompat menjerit bagai atas katil tu. adoi!


naseb baek la saya neh kecik lagi. kalo tak da lama saya join abang2 saya^-^


dari katil p meja study pulak...tak duduk diam seminit


 tapi si kecik neh lena jek tido=.=


 
 maen basuh tangan la kengkonon

lama jugak la dia duk maen kat sini


dah puas maen. dedua hero cakap nak makan. siap bayar apa semua terus p The Curve cari McD. tak sempat nak pusing-pusing. akak nana je masuk Body Shop beli perfume. nak masuk MpH orang tu kata nak tutup dah. takda rezeki akak nana nak habeskan voucher buku dia. then terus la balek....:)
 
Namie Beauty

22 comments:

shiema sufian said...

hAPPYNYE DIORG DAPAT JALAN JALAN (:

Izan Ishak said...

kak izan entah bila nak sampai ikea tu. kalau dapat singgah mesti rambang mata... semua nak dibeli, tinggal sedia pulus aje kan.

tiefazatie said...

wah..best tue kan2..xmkn ke meatball die yg best tue?hee

IntaNBerliaN said...

wah seronoknya.. siap guling2 ats katil lagi..hihii

Nor Nadiah said...

eh sangat seronok..:D

comelsznya baby..:D

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

Zie said...

sukanya depa.. kalau anak2 zie pun rasanya terlompat2 macam ni jugak...

::CIK LYNN:: said...

waaa...lasak nya ank buah nana ni...hehe...

seronok je tgk diorg main2 kat ktil tu...hehe

Zie Madini said...

best arr. cuba lah kat kuching ada ikea :(

nanakimie said...

@shiema sufian memula mcm boring je diorg masuk ikea tu,hee....da sampai part budak sampai melompat2 atas katil^-^

nanakimie said...

@Izan Ishak aah sis,yg penting kena plan dlu siap2 nak beli apa,hee..kalo x jd rmbg mata ngk smua benda nk beli:)

nanakimie said...

@tiefazatie xdpt nana nk rasa meatballs tu,huhu...hero2 tu da ckp nk mkn mcd,selagi xdpt mmg bisingla diorang:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN hee..bebudak bkn tau apa kn sis,tmbh lak hero2..nana je yg malu neh,orang lalu lalu pndg diorang..hee...mmg xtekawal:)

nanakimie said...

@Nor Nadiah hehe....sonokla diorang dpt maen2 kat situ,

btw,thanx ye sudi jengok nana kat sini:)

nanakimie said...

@Zie hehe,kalo gurl dia malu2 sket kot sis:)

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: mmg tiap katil diorang testing,beselimut bagai,hee...pastu nmpk gelongsor,main glongsr pulak,layankan haje:)

nanakimie said...

@Zie Madini nnt2 ada la tu sis..hee,mana tau dia bukak cwgn kt sana ke:)

NOOR FATIN said...

haha excited betol diorgg. kekkke

xpenah pegi ikea. mst tempat dia best kan, cuci2 mata ke kan. hehehe.

fieda said...

btul2 nmpk dorang hepy..

nuyui a.k.a miss YUI said...

syiokla jln2 naa..hihih.

nanakimie said...

@NOOR FATIN best2,tapi p mlm dpt jalan sat je la...tambah lak ada hero2 tu,da boring diorang ajak balek,hee...

nanakimie said...

@fieda aah,mmg epy sesangat la diorang dpt jenjalan sis,memula si abang xmo ikut,last2 nak jugak p,ngk adek2 dia p:)

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI heee....sapa xsyok kan yui:)