Friday, April 20, 2012

Baby Aisy 2 Months (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...


ai! nama saya aisy! hari neh genap umur saya 2 bulan:)  
muda 10 hari dari kawan saya baby amir



and hari neh jugak saya si dobot dah start p school@nursery
mama saya dah start ngaja hari neh..huhu...cian kat saya



tapi takpa. saya ok ok je kat sana=.=
sebabnya mama saya hantar saya satu nursery dengan abanglong n abangngah



neh la abanglong dengan abangah saya:)
abang azim n abang opie


gambar kat atas neh masa umur saya 47hari
saya tunggu maklang saya balek baru mama saya bukak hadiah2 tu:)


ok tu je. nanti maklang saya update lagi perkembangan saya ye^-^

Namie Beauty

18 comments:

Nadiah Sidek said...

comelnya aisy!

emy|farid said...

byk nya hadiah aisy. hehe

nana~

::CIK LYNN:: said...

alahai....tomeinya dia!!! gram nk cbit2 ppi tu...hehe

tiefazatie said...

wah..sgt comel!hee

fieha said...

tomeinye..byk ye hadiah dia dpt.. :)

IntaNBerliaN said...

comelnya baby nihhh!!!!! geramnya tgk... ololoooo :-)

Si Matatajam said...

Bestnya, 47 hari dh dpt byk hadiah x payah tggu besday pun. Follow pepagi buta ni....Hope dpt la visit back n follow ye.

[ wanni ] said...

geram geram geram sebab comel sangat ! cepatlah membesar ye, lepas tu jadik anak yang baik dan hormat ibu bapa :)

nanakimie said...

@Nadiah Sidek aisy cakap tq aunty!hee...:)

nanakimie said...

@emy|farid alhamdulillah...rezeki untuk aisy:) tapi abang2 dia dulu lg banyak,hee....

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: cubitla cik lynn,sekali saya nanges nati baru tau;p

nanakimie said...

@tiefazatie tq aunty ifa:)

nanakimie said...

@fieha banyak tilam baby chumel2 tu je,hee...abang2 dia da ambek sorang satu:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN semua baby pun comel kan sis:) mmg rasa geram je ngk^-^

nanakimie said...

@Si Matatajam hehe..lewatnya sis tido:) btw,sory baru dpt terjah..huhu...done folow u sis:)

nanakimie said...

@[ wanni ] baik aunty wani,amin...insyaAllah:) tq doakan saya:)

J.Syazwana said...

kenapa tahun ni macam ramai je bagi nama anak dorang aisy? huhu

kawan saya ada dua orang bagi nama baby dorang aisy.

sorang aisy rizqin.
sorang lagi aisy qahar.
huhu

fieda said...

murahnya rezeki baby..