Monday, April 2, 2012

Today is My Dear Birthday (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua....


happy birthday to you!
happy birthday to you!
happy birthday to my dear...^-^
happy birthday to you:)

 to my dear 
 happy birthday! semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki selalu dan sentiasa dalam rahmatNya....amin...

my dear nana tengah seronok bercuti sekarang neh. huhu...nana je tak start cuti lagi. nana call tadi dia baru je abes maen badminton. balek umah tak sah kalau tak maen badminton ^-^

nak tau dia maen dengan sapa? dengan cekgu-cekgu sekolah rendah dia dulu:) bagus kan, nana pun takda macam tu. segan dengan cekgu-cekgu ^-^ teringin jugak nak nyebok nengok dia maen. kalau nana maen sekejap je dah lenguh tangan:)

 

moist chocolate cake! credit to google

nak cake macam tu! eh eh macam nana punya besday pulak kan^-^
Namie Beauty

31 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nana..HAPPY BIRTHDAY tuk Your Dear ya!.Semoga pjg usia..& success dlm apa jua yg dilakukn.Aminnnnnn

::CIK LYNN:: said...

happy birthday to kimie!!! =)

smga pnjg umo, mrah rzki n bkekalan slalu ngn nana...

anys said...

happy birthday :)

tiefazatie said...

wah..hepi besday utk ur dear!hee

yad'z said...

happy bufday to him.. =)

CIK MAY said...

sedapnye moist coc kek!!lapar plak..

nana..CM ni pahang kat area Muadzam shah..Nana kat mane>nnt dtg la my wedding.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir utknya ea nana.. t bg kek cmtu tau..hihi.

eyryn said...

wah ! hepi birthday :) hehe..
mesti mau pi clebrate same2 kan ? :p

Zie Madini said...

eeeeeeeeee..sedap giler chocolate moist cake tu ah. glupsss.

cIk JanNah said...

happy bezday en kimie nana!
semoga sentiasa dilimpahi rahmat dan semoga berbahagia bersama nana. ameen

fieda said...

abe kimie punya besday ye...selamat hari lahir..semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki..

IntaNBerliaN said...

happy birthday utk ur dear :-)

Puteri Kasih said...

happy birthday untuknya...wah yummy la kek tu kan :)

NOOR FATIN said...

happy birthday untuk cik abang nana! ;D

terliurnya tgk kek tu! huhu

Izan Ishak said...

selamat hari lahir utk en kimie... mog aterus panjang umur dan murah rezki selalu...

nanakimie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ amin...terima kasih sis atie doakan untuk kimie:)

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: amin....tq cik lynn!heee:)

nanakimie said...

@anys thanks:) nana jawab utk dia ye...^-^

nanakimie said...

@tiefazatie hehe...tq ifa:)

nanakimie said...

@yad'z tq cik yad'z ^-^

nanakimie said...

@CIK MAY nengok pun da terliur kan cik may,huhu...

owh,nana kat bentong,hee...insyaAllah...mekaceh cik may sudi jemput nana ^-^

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI tula,lau dekat nana ajak da dia cari cake neh.takda nak seprais2 dah..hee^-^

dia pun memang antu coklat,nana je kurang,tapi tetiba teringin pulak nk makan moist choc cake,satu2 nya cake feveret nana:)

nanakimie said...

@eyryn tq eryn:)

hehe...mau bangat! tapinya nak celebrate sesama tu ambek masa sket,huhu..loving in long distance gitu,cewah:)

nanakimie said...

@Zie Madini nampak sedapkan sis,ehehe...kena cepat2 cari tu:) cian baby sis nanti ^-^

nanakimie said...

@cIk JanNah amin....tq cik jannah!:)

nanakimie said...

@fieda aah sis:) amin...terima kasih doakan:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN tq sis ina:)

nanakimie said...

@Puteri Kasih tq pu3 kasih...heee.....sangat yummmy!:)

nanakimie said...

@NOOR FATIN thanks a lot dear:)

nana pun sama terliur,huhu...

nanakimie said...

@Izan Ishak amin...terima kaseh sis izan doakan utk en.kimie :)

Naili said...

happy birthday kimie! nana, aku tiap2 minggu buat kek.. boleh bg kek free klu ko nak.. awat x habaq??? heheh.. tapi kek kitorang buat kek healthy bkn moist choc kek... hihihi