Saturday, March 31, 2012

Hasil Rembatan Voucher Buku RM250 (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...

kalau ikutkan voucher buku neh expired 31 mac. tapi nana baca paper hari tu kata dilanjutkan sampai 30 april. seronokla sapa yang belum abes guna. boleh guna untuk pesta buku akan datang kan:)


nana dah lama pun abes. nak ucapkan terima kaseh pada yang memberi voucher neh. dapatla nana beli novel-novel ^-^ haa jangan kata nana tak beli buku ilmiah ye. ada jugak la dua tiga buku:)


so neh la dia hasil rembatan nana

 buku cerita kanak-kanak untuk anak buah nana yang sulung

flash card untuk anak buah nana yang kedua

buku latihan UPSR untuk adek nana

 buku rujukan subjek sem neh untuk nana

365 Tips Sihat Gaya Rasulullah

Mencari Redha-Mu

Photo Album nak isi gambar zaman kanak-kanak :)

Novel Mahar Setulus Hati

Novel Kasih Yang Suci


banyak jugak la dapat beli dengan RM200 tu kan. nana just tambah cash sikit je. tajuk kat atas voucher RM250? jeng jeng...mana pulak datangnya RM50? haruslah en.kimie yang bagi. nana tak mintak pun tau. dia dah tak tau nak beli apa. so dia bagi voucher RM50 kat nana. suruh nana beli novel. tau-tau je sayang dia neh suka baca novel:)

Novel Takkan Melupakanmu & Novel Setia Hujung Nyawa

kat bawah neh buku yang ada dalam list tapi voucher dah abes baru jumpa:)

Formula Solat Sempurna & Sudoku

Namie Beauty

34 comments:

aisya said...

sama lah dapat rm250 jugak.. hehe.. tapi adik dpt RM50 sorang. pastu RM150 tu dapat beli 3 buku je. huhu

shera said...

wah ! bestnye dapat beli novel . :)

Ezy Chiaki said...

fuuhhh untungla dpt baucer..
jeles2..
hehekk

::CIK LYNN:: said...

huyooo...byk nya...klu cik lynn nya, rm100 tu mmg ntk adik2 je...=p

izan mama mia said...

baguslah beli buku yg berfaedah...mama suka novel gak..tapi banyak novel keluaran 'kaki novel'...

fieda said...

nana..bestnye shopping buku,...

tiefazatie said...

wah..best2..untung ah korang..ifa dulu xde pun nie..

Naili said...

nana, buku social research! heheh... buku ombak rindu x blikan? kesiannn... :P nana, bace ni farah lee & suaminya.. so sweet..
http://farahinlee.blogspot.com/2012/03/dengan-dua-kali-lafaz.html

Asikin Izas said...

bestnya dpt voucher lebih..huhu..
byk buku2 best kan..:)

Tihara said...

sayang suka baca novel ey..heheh :D
akak tertarik buku 365 Tips Sihat Gaya Rasulullah dengan Mencari Redha-Mu tu :)

tiefazatie said...

dtg jln2 nie...lala..=)

NOOR FATIN said...

saya xdapat pun. huk3 sebab xbelajar dah :P dulu time tgh blaja, xde pn dapat baucer ni. ruginya. ahaks

bagus la nana beli buku2 berilmiah, :) buku motivasi, yang pnting novel! hehehe saya kalau dapat sambar novel dlu! hik3!!

yad'z said...

wahhh.. teruja tengok buku2 kat sini.. hehe.. saye memang pecinta buku.. voucher akak saye hari tu pun saya yang habiskan. hehehe

eyryn said...

hehe, meh bagi ryn pinjam novel :)

eyryn said...

hehe, meh bagi ryn pinjam novel :)

Zie Madini said...

yg tips sihat gaya rasullullah tu mencuit hati zie utk pi carik...hehe

IntaNBerliaN said...

byk jugak yer buku yg blh dirembat.. :-)

nanakimie said...

@aisya owh,mesti satu buku cik aisya beli tu RM50 kan,nana nya murah2 je,tu yang buat list siap2....biar smua buku dapat,hee...

kebetulan masa nana beli tu,banyak yang ada diskaun...seronok sebab punya la jarang shoping buku,sekali beli rasa puas sesangat:)

nanakimie said...

@shera hehe...best sangat:) tambah koleksi novel^-^

nanakimie said...

@Ezy Chiaki ololo,takmo la jeles2^-^ cik ezy dapat bonus kerja ke nnt mesti lg best:) mcm2 boleh beli...hee...

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: hehe..banyak tu bagi adek2:)

nana beli dua tiga buku je untuk adek n anak buah,yg len semua buku utk nana:)

nanakimie said...

@izan mama mia tula,sekarang byk keluaran kaki novel,nana suka jgk baca,hee....tp yg plg byk koleksi alaf 21:)

p/s : syukur sgt dapat vpucher neh,mmg nana dah plan siap2 nak bli buku ilmiah cket novel cket:) balance gitu,hee....

nanakimie said...

@fieda hee,best sangat sis,rasa takmo keluar dari kedai buku tu...hehe....

nanakimie said...

@tiefazatie aah kan,napa la dari dulu lg dia xbuat mcm neh..hehe...leh kita shoping buku banyak2 kan:)

nanakimie said...

@Naili beli dah,huhu.....tu yg tercicir tu,sedeh betul bila ingat....takpala takda rezeki:)

dah baca da ritu^-^ sweet bangat:)

nanakimie said...

@Asikin Izas hehe....kimie yg bagi,nana ambek je:)

aah,rasa semua buku2 best tu nak beli ^-^

nanakimie said...

@Tihara ^-^

oh,dua buku tu nana cari kat pesta buku islam putrajaya:)

nanakimie said...

@tiefazatie happynya dia^-^

singgah selalu deh:)

nanakimie said...

@NOOR FATIN nana mmg sambar novel pun dulu:) hehe.....pastu baru cari buku2 ilmiah yang ada dalam list tu ^-^

nanakimie said...

@yad'z hehe,dahsyat tu:)

kalo nana jadi akak cik yad'z takmo bagi voucher tu ^-^

nanakimie said...

@eyryn nak novel apa?hee.....nana xstart baca pun lg novel2 tu,tggu cuti baru leh baca:)

nanakimie said...

@Zie Madini carik jangan tak carik sis:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN aah,banyak yg ada diskaun n tambah pulak voucher yg kimie bg tu,tu nmpk banyak:)

dua buku kat bawah tu je nana pakai cash:)

sHaRiNa eLyaNa said...

wah byknya..sha tgh tgu voucher tu hehe