Friday, May 11, 2012

KFC Family Feast (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua....

selalu kalau makan kfc beli bawak balek makan kat umah je. lagi seronok makan reramai dengan family:)

masa cuti ritu akak nana yang belanja. kitorang ambek set family combo c. tak silap sebelum neh yang nana tau ada combo a n b je ^-^

✿✿✿✿ side orders ✿✿✿✿
Snack Box Kentucky Nuggets and Chicken Meatballs RM8.60


Toasted Twister and Toasted Pocketful ala carte RM14.45

 Family Feast Combo C RM64.35

✿✿gambar-gambar credit to kfc website✿✿

so, total untuk dinner malam tu RM88 termasuk tax. ok la kan. janji kenyang:)

Namie Beauty

8 comments:

fieda said...

sedap tu nana..kak fieda lama dh tak masuk kfc..asyik masuk mcd jer..

::CIK LYNN:: said...

dah lma xorder combo2 ni...=p

hani syahida said...

lapar kfc :'(
Kat sini ada kfc. tapi rasa lain dari malaysia..sobs3

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg besh..sedap2..

Eza Boom Boom said...

yummy!! :) terliur eza... hihik

tiefazatie said...

ok la tue..hee..lama dh xmkn nie..haha

NOOR FATIN said...

penah sekali je kot makan set combo ni.. hehee

IntaNBerliaN said...

dah lama xmkn kfc :-)