Thursday, July 19, 2012

Family Day Tadika Anakku@Anak Buahku^^

assalamualaikum semua....

1 july ritu family day tadika anak buah nana. macam biasa hero-hero tu ajak makcik-makcik dia p sekali. kelam kabut jugak my sis uruskan diorang pagi tu. da siap family my sis p dulu sebab nana n akak no.2 nak setelkan keja umah. 




sampai sana da lewat acara pun da nak abes. sempat nengok acara family je. diorang maen susun puzzle. family my sis dapat no.2. yang bestnya masa cabutan bertuah ingatkan tak dapat dah. sekali naek nombor untuk cabutan yang last. rezeki dapat hamper. orang laen ada yang dapat mug and apa tah.




balek je uma abang long n abang ngah terus berendam dalam kolam. memasing da penat bersukan. nengokla siap landing lagi abang ngah tu. lama jugak diorang berendam. puas dok ajak masuk uma takmo. huhu....




Namie Beauty

2 comments:

Cik Rongoks said...

banyaknye dapat hadiah ^^

bb_nona said...

hheee..untong2..!!!
hehee...eyt..comey muke depaa..muke puas hatii..hhaaaaa...
penat sgt yo..!