Wednesday, June 27, 2012

Splash and Play!RM14.99...murah&yang penting anak buahku sonok!

assalamualaikum semua....



semalam p giant mines beli pool neh untuk anak buah...anak buah nana nombor dua tula dok sibuk nak mandi dalam tempat mandi adek dia. kadang dalam besen kecik tu pun dia masuk jugak berendam.

 
Namie Beauty

14 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nana..untungnya anakbuah dpt mak sedare yg baekhaty ni....

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

tringat kecik2 mandi dkt pool camnie.. hehehe..
untong ank buah dpt mkcik baek aty

IntaNBerliaN said...

bestnya mak sedara ni.. :-)

MAY said...

hehehe,...ari tu baru buang yg kat umh sbb takde sape nak berendam..

nur anis said...

wahh..bagusnya awak belikan pool untuk anak buah..:)

wan nurul hezrina said...

memang murahlah..nie yang jenis pumpker?

tiefazatie said...

best tue!hee

nanakimie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ hehe....suka nengok diorang epy:) kalau nana balik umah mesti nak beli something utk diorang^-^ coklat ke,buku ke

nanakimie said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki hee,nana xmerasa pun mandi dalam pool ni:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN hee,mak sedara alisha pun best juge^-^

nanakimie said...

@MAY olo,sayangnya..bagi la kat jiran2 ke..hee....

nanakimie said...

@nur anis hehe...saja nak melayan diorang.yang si kecik xlepas lg nak p swimming,yg si abg pulak xde sapa nak jaga nanti. beli pool ni senang,mandi kat umah je,xyh p swimming pool:)

nanakimie said...

@wan nurul hezrina aah sis,nana pun xnengok lg rupa dia mcm mana,esok baru nana balek umah.nak bagi diorang berendam dlm ni puas2.hee...

nanakimie said...

@tiefazatie hee,bestkan. kalo la nana ni kecik lg bole la nak join diorang.da besa ni mau meletup pool tu kang,hehe...^-^