Thursday, August 9, 2012

Cari baju melayu kat Nilai and singgah Hytex Hari Raya Warehouse Sale!

assalamualaikum semua....

ahad lepas nana and family jalan2 ke nilai. plan nak cari baju melayu untuk abah,abang and adek nana. carik sekali baju melayu husband my sis and 3 hero. da setel cari baju kami yang perempuan2 ni tapi xda yang berkenan.


balek tu akak nana ajak singgah kepong. ada jualan gudang kat Dewan Serbaguna MPS Taman Ehsan. 1st time jugak akak nana p. memang murah sesangat. ada brand Winnie The Pooh, Looney Tunes, Disney, Disney Baby, Issue, Tenderly.




 akak nana xda borong banyak sangat. sebab da shoping awal2 baju raya hero2 tu. nana just beli baju tidur sepasang, brand disney RM12. memang rasa berbaloi la. harga asal RM49.90. sekali dengan akak nana pun beli sekali. bole la kami 3 beradek kai time raya nanti.




so pada mummies yang ada nak tambah baju2 raya kids@baby bole la terjah sini sabtu or ahad ni. sikit tambahan ada yg kata tahun ni lebih mahal cket dr tahun lepas and dewan dia agak sempit n panas. tapi xpela kan. janji tetap murah berbanding harga asal. huhu.



Namie Beauty

7 comments:

Huda said...

wah!bnyk juga hasil rembatannye ye nana :)

♥ Cik Zack ♥ said...

klo shopping bju bdk2 mmg lupe diri. tgk akk2 beli bju ank2 mmg dorg x pk ape dah. hahaha :D

9n0L4 said...

wahwah. cntik bajunye. berbaloi la murah kan. ;)

nanakimie said...

@Huda xdala sis,huhu..nana beli sepasang baju tido pink tu je:)yg lain2 tu anak buah,adek n akak nana punyer ^-^

nanakimie said...

@♥ Cik Zack ♥ tula,jadi rambang mata,nampak sume chumel:) nana siap pegang da baju baby girl wrna pink,pooh lagi...heee...nak bagi anak buah semua nya hero2^-^

nanakimie said...

@9n0L4 heee..murah & cantik,yg penting kena pilih bebetoi,sebab dia main longgok2,kadang baju ada sua pulak xda^-^

AnneRaini said...

dah tak boleh terjah shoping complex...sume dah beli...heheh