Tuesday, October 23, 2012

lunch @Restoran Nasi Ulam....jumpa Imam Muda Asyraf & family

assalamualaikum semua...


restoran ni letaknya kat area steamboat antarabangsa jugak. sebelah hotel amani. nana lunch sini atas permintaan en.kimie dok teringin nak makan nasi ulam+budu. nana pun ada jugak request kat dia. nak makan satay willy.


boleh tahan ramai jugak la orang. restoran dia pun xda besar mana. masa nana dok makan tu terperasan ada sorang pakcik ni salam and borak dengan seseorang. sekali toleh rupanya imam muda asyraf. datang dengan isteri and anak dia. 

~sweet~

nak snap-snap segan pulak. sebab diorang duk meja belakang nana je. kalau jauh boleh jugak nana snap. siap makan kami pun keluar. total lunch untuk dua orang rm15. en.kimie siap cakap nak datang sini lagi. makan nasi ulam+budu.

Namie Beauty

11 comments:

AnneRaini said...

sedap ke makan kat situ?

mama_umar_maryam said...

xpnh try lg mkn sini lah..bykk sgt kedai mkmn kt bangi ni,heheh

PinkUmmi said...

akak xprnh try lg mkn kat situ..sedap erk?

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

sedap kew makan kat sitoo..
slame nie lalu jew..

nanakimie said...

@AnneRaini nana baru 1st time try sis,biasa je kot:)

nanakimie said...

@mama_umar_maryam aah,byk kan sis,hehe....xtau nak p mana satu:)

nanakimie said...

@PinkUmmi pada nana biasa je,sebab baru 1st time try...^-^

nanakimie said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki hee,nana makan situ pn sbb si dia nak mkn ns ulam..kalo da lapar semua pun sedap^-^

::CIK LYNN:: said...

kimie rindu budu :p nti2 ajak kimie makan nsi ulam kt area panji n istana jahar...no bad gak la.. :)

sHaRiNa eLyaNa said...

Bestnya duk kl kan..byk artis bole jumpa..hehe

wan nurul hezrina said...

wahh nape tak amik gambar sekali ngan imam muda ashraf2..huhu suka tgk dia cumil..bini dia pun chantik noo