Wednesday, November 28, 2012

Cubaan kali ketiga baru dapat makan KFC Zinger Double Down

assalamualaikum semua....

alkisahnya da lama nak try beger ni. baru semalam dapat makan. masa p jusco equine memang aim nak try. saja la try guna discount voucher 25% zinger. da tanya akak kat counter tu boleh guna tak. dia pun dok try2. lama jugakla sampai manager dia datang ajar. adeh.....

sebelum tu da cakap nak zinger double down. sekali dia bagi zinger burger biasa. kira voucher tu xboleh guna untuk double down la kot. nana pun xtanya da sebab orang belakang da tunggu lama. makan jugak la dengan hati yang kuciwa....

second try ingat nak drive thru je. sekali nengok jalan jem. xsanggup rasa nak tunggu semata-mata nak makan beger ni. cubaan semalam baru la dapat. plan nak p MAHA dengan en.kimie. sekali dia call kata kita p makan dulu. terharu pulak dia cakap nak bawak makan zinger double down:)

dalam hati tak sabar-sabar nak makan. tapi control jugakla kan. takut xdapat lagi. yang xsyoknya counter bukak satu je. mana ntah pekerja dia yang laen. dekat setengah jam jugakla beratur. 

masa tengah beratur ada kakak belakang nana bagi discount voucher 25% tu lagi, banyak tau. da dia bagi ambek je tapi nana xguna pun. bila da sampai turn terus order and cecepat makan sebab nak p MAHA pulak. serius cakap burger ni sedap sangat! kan kengkawan ^-^








Namie Beauty

16 comments:

AnneRaini said...

sedap sedap... sesedap lemak berkampung di perut..huwarghh akak dah gemuk..huhuhu

are_lin@yu said...

mmg sdap ayu suka..hihi

shera haifa said...

terliurnya tengok.. huhu

puteri nur afiqah said...
This comment has been removed by the author.
puteri nur afiqah said...

sedapnya.. teringin nak rasa :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..besh2..

JaSSNaNi said...

best la.. kita lom try pun.. tak tau bila nak test ni.. uwaaaa.. harap2 lom tamat lagi promosi double down ni..

Miza Yusof said...

miza pun makan zinger burger nih. sedap ! tak tahan tengok cheese. tergoda. hehe

zila manaf said...

kite xbape suka sebab terlalu bergorang sgt...hee

Zie said...

huhu sedapp

Mimie said...

sedapkan nana burger nih

IntaNBerliaN said...

akak dah mkn sblm bersalin hari tu.. sedap :-)

Myra Jay said...

Akak memang suka makan ZDD ni, memang kena dengan selera ;D

sHaRiNa eLyaNa said...

sdpnya....

nik ros said...

sedap.sis dah mkn 3 kali dah.

::CIK LYNN:: said...

btol...sdap n rasa isi je...tp bla nk dkat habis tu rsa muak sbb cheese...huhu