Thursday, November 1, 2012

Langkawi

assalamualaikum semua....

baru-baru ni abah nana ada meeting kat langkawi. sempat jugak abah nana borong segala tok nenek minyak gamat. macam-macam jenis. lupa pulak nana nak snap.

gambar coklat je ada

 
 credit to google

masa kat sana abah nana dok kat hotel eagle bay. akak nana survey baru ni murah jugak la.dua malam rm300..

Namie Beauty

28 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

time yui p, yui borong coklat saja..hihi.

TiranaAduka said...

salam
Pulau bebas cukai.sronok

PinkUmmi said...

wah...shopping sakan

AnneRaini said...

tak sabarnya nak pergi langkawi..ntah jadi ke tak plan akak nanti..hehe

Gadis Kampung said...

semalam GK baru mimpi bawa my baby pi holiday kat langkawi..

QA's ~ mamapapa said...

Wah..seronok mborong mcm2 kt snakn :)

are_lin@yu said...

sedapnya nak2 daim 1..hiihi

Mira Adzlia said...

bestnye dier borong cekelat :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam nana..k.atie tingin nk g tp lom kesempatan nk g...leh borong coklat bykkkkkk :D

nik ros said...

suka coklat daim.mesti murahkan kat sana.
murah la kalau 2 mlm rm 300. teringin nak pi langkawi

::CIK LYNN:: said...

sedapnya coklat2 tu :)

TiranaAduka said...

salam sis nanakimie
Singgah di pg jumaat yg mulia.
Pekabar sis?

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI huhu...nana xpenah p...teringin sangat nak p sana:)

nanakimie said...

@TiranaAduka seronok ye?tula teringin nak p...

nanakimie said...

@PinkUmmi abah nana je yang shoping ni,kalau mak nana p mesti mcm2 lagi dia borong:)

nanakimie said...

@AnneRaini hehe..family plan nk p langkawi jugak awal tahun depan,tapi xtaula jd ke x ^-^

nanakimie said...

@Gadis Kampung wah,sampai mimpi2 ye sis:)

nanakimie said...

@QA's ~ mamapapa nana xdapat rasa lagi keseronokan p sana,huhu....

nanakimie said...

@are_lin@yu hehe...boleh nak mai la umah nana:)

nanakimie said...

@Mira Adzlia abah nana yang borong tu,hee:)

nanakimie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ sama la kita sis,nana pun belum berkesempatan p,huhu....:)

nanakimie said...

@nik ros nana suka coklat kisses lagi,hee.....aah murahkan,nana pun teringin jugak:)

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: nana kurang coklat ni cik lynn,makan cket je:)

nanakimie said...

@TiranaAduka w'salam.....alhamdulillah,nana baek2 aje...mekaseh sudi singgah sini...

Tihara said...

as salam nana

akak ske coklat daim dengan coklat yang ada nyor kering dalam dia tu..tp bile tah nk g langkawi ni :)

Nisa Greennnpanda said...

nk coklat tue sket nana.. ^_^

IntaNBerliaN said...

wah banyak abah nan borong ye... puas mkn :-)

wan nurul hezrina said...

kalau g langkawi tak sahkan kalau tak borong ceklat..nak2 kalau ceklat daim2..sedap