Friday, November 2, 2012

Azim & Aufi Mandi Laut (◕‿◕)

assalamualaikum semua...

anak buah nana dua orang ni paling suka kalau bab mandi laut. baby aisy tak ikut masa ni. diorang just p dengan mak nana, angah and husband.


 payung photoshoot neh la nana beli masa pesta floria 2012


location: pantai tanjung batu, nenasi


memula abang long azim kena tanam


steady and cool je


time abang ngah......dari xpakai baju terus ambek baju dia =-=


reaksi pertama..."adeh..apala naseb" ^-^


reaksi kedua..."oh tidak!anak ketam ke gigit opie ni" ^-^


reaksi ketiga...."makngah dah dah la ambek gambar opie. opie geli ni" ^-^




abes maen pasir masa untuk mandi. seronok bukan main dapat mandi laut


dulu kalau tidak abang ngah la paling takut ombak tau:)


Namie Beauty

14 comments:

Tihara said...

as salam

nenasi kat pekan kan nana..akak tk penah lg ke sana, best tak ? :)

sHaRiNa eLyaNa said...

Ah..bestnya main tanam2 hehe

Nisa Greennnpanda said...

best kn kalo dpt gi pntai..hehe...
comel aa payung tue, ngehehe.. XD

Mia Liana said...

seronoknya... dah lama mia tak mandi laut..

nik ros said...

penah gak beli payung gitu kat pestafloria tapi thn 2011..masa tu beli sebab tetiba jea ujan kat sana :)

IntaNBerliaN said...

alahaiiii bestnya main pasir tanam2 camgitu :-)

wan nurul hezrina said...

wah wah abang ngah tak takut ombak?anak2 akk semua takut pasir+ombak..huhu sampai laa nie kami mmg tak mandi laut

nanakimie said...

@Tihara aah sis,kg nana nenasi tu,hee..best sebab dekat dgn pantai:)

nanakimie said...

@sHaRiNa eLyaNa hee,tula nana pun xpenah main camni:)

nanakimie said...

@Nisa Greennnpanda dulu sonokla mandi laut skrg da bosa segan:)

nanakimie said...

@Mia Liana hehe,nana pun kecik2 dulu je:)

nanakimie said...

@nik ros oo,yeke..nana beli sbb kakak yg suh cari payung gini,utk outdoor photoshoot wedding dia ritu:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN hehe,alisha suka mandi laut x sis?:)

nanakimie said...

@wan nurul hezrina hehe,biasala tu perempuan kot sis,nana dulu pn takut jgk masa kecik,nanges2 xmau p:)