Thursday, December 6, 2012

Jogging @ Taman Tasik Cempaka, Bangi

assalamualaikum semua...

ceritera nanakimie bersambung kembali. seawal jam 7.30 pagi kami dah bergerak ke Taman Tasik Cempaka. dah lama sebenarnya nak berjogging tapi maklum la sifat malas and alasan penat tu ada je. even member ajak pun tu la jawapan nana. teruk kan. 

haaa....tetiba datang angin mana ntah nak jogging. terusla suarakan pada en.kimie. sekali dia pulak yg semangat. aduyai. dah pesan ni kat en.kimie nak jogging @ jalan slow2 je. lepas tu nak seround je. kemain kan siap bagi syarat lagi^-^



view dari Taman Tasik Cempaka. belakang tu kompleks PKNS bangi



aktiviti senam robik ke tai chi ntah



masa ni tengah tunggu en.kimie jogging. snap gambar dia dari jauh^-^ 


 matahari da naek. snap before balek^-^


1st time menjejakkan kaki kat Taman Tasik Cempaka ni. memang besar la.
mujur la nana da siap bagi syarat nak seround je. tu pun nak habeskan seround semput da. kagum sebab ramai pakcik makcik jogging kat situ. 


ada satu pondok tu kira permulaan tempat kami jogging. kat situ jugakla nana abeskan satu round. lepas tu terus tunggu en.kimie jogging lagi seround. bila dia da sampai kami jalan2 lagi separuh tasik. xjogging da masa ni. sebab nana cakap takmo da. penat+lapar.

ada pulak kan. dan dan tu la lapar. padahal baru lepas jogging. dalam 8.30 macam tu kami gerak ke destinasi seterusnya. p servis kereta dulu. so sementara tunggu siap kami breakfast dekat kedai makan area bangi.

Namie Beauty

6 comments:

Mira Adzlia said...

best jugak tasik nih

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik je pmdgn..

done =)

are_lin@yu said...

nana oit awat tak gitau ayu kja kt upm la..kt mtdc tu..sblh kolej 14..dkt ja kta..haha

Nyue said...

cantik je view kat sini...nty nk try p jalan2 sne la..eheheheheh....

are_lin@yu said...

ayu kt mdtc ada compny kt sin..hehe yg blkng server farm..dkt ja blh la jmpa nti..hehe

AnneRaini said...

tasik nilah tmpt akak joging masa akak belum pregnant dulu... skrg ni kalau nak joging kat putrajaya jelah.