Saturday, January 5, 2013

bersua & menjamu selera di restoran ayam penyet @sunway piramid

assalamualaikum semua...

alhamdulillah,dapat jugak ke temu sama kamu cik waheda. terima kasih en.kimie sudi bawak saya jumpa kengkawan rapat yang da lama x bersua muka^-^


kami menjamu selera di restoran ayam penyet @sunway piramid.

air soda gembira@ happy soda - rm3.90

maapla ye lupa sesangat nak snap gambar before makan^-^

set ikan keli penyet - rm9.70
set ayam penyet - rm11.20

review : 1st time rasa air soda gembira. sedap! rasa air bandung+soda
nasi ayam penyet pun sodap!
sambal yang pedas & harga berpatutan

Namie Beauty

9 comments:

laskar pelangi said...

Kita tak suka makan nasi ayam penyet.Sebab sambal dia mmg power punya pedas.Jenis tak makan pedas, memang tak leh nak telan lah.Hihi Pernah try sekali je,lepas tu takkan try dah..Hihi :)

hajar said...

sedapnye ayam penyet... yg paling best sambal dia tu...

miza yusof said...

sedapnya tapi miza tak pernah makan lagi dekat sini :)

sHaRiNa eLyaNa said...

smbal ayam penyet tu yg sdpp hehe

sHaRiNa eLyaNa said...

top up n milk deal

nanakimie said...

@laskar pelangi hehe,nana mmg suka pedas,tp xkuat jugak pedasnya..kena sedia air kat tepi^-^

nanakimie said...

@hajar hee,sedapkan:) tetiba terbayang ayam penyet + sambal dia yang umph tu^-^

nanakimie said...

@miza yusof hehe,nana pun 1st time try kat sunway ni,sedapje:)

nanakimie said...

@sHaRiNa eLyaNa betul tu,tp ayam dia pn sedap jugak:)