Sunday, May 19, 2013

JUS ABQORI GENIUS

assalamualaikum semua....

Memperkenalkan JUS ABQORI GENIUS yang merupakan minuman sunnah perangsang minda & tenaga seisi keluarga. JUS ABQORI GENIUS adalah adunan rumusan 8 bahan amalan sunnah iaitu kurma, kismis, habbatus sauda, buah delima, air zam-zam, madu, za'faron(saffaron) dan buah tin yang diperakui khasiat zaman berzaman.






KELEBIHAN JUS ABQORI GENIUS
  • kaya dengan vitamin-vitamin yang diperlukan dalam badan
  • meningkatkan daya kecergasan minda untuk anak-anak & remaja
  • meningkatkat daya ketahanan tubuh bagi melawan penyakit
  • melancarkan peredaran darah
  • amalan untuk wanita yang sedang mengandung dan untuk wanita yang sukar melahirkan anak
  • mengurangkan masalah keletihan
  • amat sesuai bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan  
Banyak lagi khasiat dan kelebihan produk ini. Ia juga mengandungi berkat bacaan al-Quran. Kita hanya berikhtiar, Allah jua yang menyembuhkan segala penyakit dengan kehendakNya..InsyaAllah

JIKA BERMINAT BOLEH Wasap/SMS ke no. 013-4669349

Untuk setiap pembelian, 20sen akan disalurkan ke Tabung Pembinaan Masjid Mukim To'oh untuk pembesaran masjid...
~Beli....Sihat(insyaAllah).....Dapat Pahala Berganda(amalkan makanan sunnah+derma untuk pembinaan masjid)


 

MESTI TONTON! Video comel Lisa Suriani! supercute n awesome!
Nak sambung belajar? Takda duit poket? Jom apply biasiswa dari MAXIS!
Ingin cuba Levi’s® KEEP COOL jeans baru yang boleh dipakai dalam cuaca panas terik?
Jawab SATU soalan mudah dalam 1 minit untuk menangi sehingga RM10,000!
Pelbagai hadiah menarik Taylor Swift menantikan anda dengan setiap pembelian Cornetto!
Makan aiskrim boleh eratkan keluarga? Eh,betul ke???
PERLU TAHU!9 situasi memalukan tentang gigi!

8 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

emm..mcm penah dgr hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tak pernh dgr plak ni..

IRA ARINA said...

Assallamualaikum Farah.
Kalau awak ingat, dulu awak pernah menang giveaway dari saya. Giveaway by ira arina and mimiey nazifa.
Awak dapat e book recipe.
saya tak thu awak dah dapat ke belum hadiah tu. rasa nya belum maybe? Sorry


Jadi, dia minta awak contact dia

aimanaziz9@gmail.com
hantar Nama dan link blog sahaja

Sorry atas segala kesulitan.Nak tanya kenpa apa siapa, just go to my fb :)
Assalamualaikum

Apa apa boleh contact saya di facebook or twitter fb.com/miramashimaaru
@miramashimaaru

eintan nurfuzie said...

keluaran msia ke ni?

http://www.nurfuzie.com/2013/05/header-tiba-tiba-tak-boleh-jadi.html

Pusat Tuisyen Sukses Kok Lanas said...

Insyaallah..mujarab

Pusat Tuisyen Sukses Kok Lanas said...

Insyaallah mujarab

Pusat Tuisyen Sukses Kok Lanas said...

Keluaaran malaysia

Pusat Tuisyen Sukses Kok Lanas said...

Insyaallah..mujarab