Tuesday, August 20, 2013

Mencari tudung raya di Jalan TAR @ 03082013

assalamualaikum semua...

neh cerita sebelum raya. lama dah plan nak ke lowyat. tapi nya kena tunggu en.kimie free. bila dah tetapkan tarikh akak nana suruh cari tudung raya sekali kat Jalan TAR.

kami just gunakan pengangkutan awam untuk elakkan jem. lenguh jugakla kaki ni menapak. settle urusan di lowyat terus ke Jalan TAR. even keadaan penuh sesak misi mencari tudung tetap diteruskan. 

tengah-tengah dok cari sekali ternampak jubah cotton. terus bodek en.kimie. memang dah lama teringin nak jubah cotton.


haaa....hilang jap penat dapat jubah sehelai. **dah dirasmikan pun hari raya kedua ritu:) thanks a lot dear^-^ 

and alhamdulillah..tak lama tu. jumpa jugak tudung. walaupun xberapa matching janji cantik dimata dan sedap dipakai.


otw balek tu singgah solat kat umah akak en.kimie. dapat jugak la nengok gambar2 kawen. sembang2 sat kami pun mintak diri dulu. naseb baek jalan ok je xjem. sempat jugakla kami singgah bazar ramadhan dan berbuka bersama family nana.

siap solat maghrib en.kimie pulang ke KL semula. pukul 11 malam ada meeting dengan bos pulak katanya. haish kesian awak xcukup rehat ye. apapun terima kasih atas semuanya!

Namie Beauty

12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

Sayangku Zie said...

cantik tu.. mana gambar si pemakainya.. hehehe

AnneRaini said...

cantik jubah tu. lepas bersalin ni nak pulun kurus pastu nak shopping baju..boleh?? hehehe

Falsya said...

Thn nie xde gie pun jalan tar..tahun nie dh memboyot, usahkan jalan tar, nak bau tar jalan jln tuh tuh xsmpt..kalau x, itu la rutin setiap tahun ahkak mlm raya..hehehe

najiah shaharain said...

CANTIK LA JUBAH TUH...huhuhuh:D

Ibu Lala said...

Kite pun ry ni asik beli jubah je. Reason beli jubah senang nk hntr ank pi ngaji. Sarung je

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI tq yui:)

nanakimie said...

@Sayangku Zie gambar pakai jubah xsnap pun sis,heeee....

nanakimie said...

@AnneRaini pun poleh....nt melaram dgn baby sekali yer sis:)

nanakimie said...

@Falsya boleh dikira bapa kali je nana g jln tar tu,heee....xpe2,tahun depan boleh ler shoping bju si kecik skali malam raya:)

nanakimie said...

@najiah shaharain tq jia! ada warna merah+grey tau...rasa rugi pulak xambek warna tu:)

nanakimie said...

@Ibu Lala aah,senangkan sis,sarung je:)