Monday, September 23, 2013

CPUV ke-4 BRITISH COUNCIL

assalamualaikum semua...



alhamdulillah...terima kasih nuffnang! CPUV ke empat sepanjang 2 tahun bersama nuffnang. masa CPUV pertama kedua and ketiga muncul..langsung tak perasan. ilmu masa tu masih cetek. tak tau pun apa itu CPUV. kat mana nak nengok CPUV. apapun terima kasih pada kawan-kawan yang sudi berkongsi tips :) betul tu kena rajin usaha dan sabar. insyaAllah...pasti berhasil...
 
 

tempek kat sini dengan harapan semoga empunya blog lebih semangat untuk berblog! sangat setuju dengan mereka yang berkata berblog juga boleh juga buat duit sampingan. menabung sedikit-dikit lama-lama jadi bukit^-^
 
okeh mengenai iklan BRITISH COUNCIL yang tertera seperti gambar di atas. bagi sesiapa yang berminat untuk melanjutkan pelajaran di UK. sangat2 dialu-alukan untuk menghadiri pameran tersebut pada 5 & 6 oktober, 1pm-6pm di Ballroom 3 KLCC. anda juga berpeluang menangi pelbagai hadiah menarik!

tQ so much nuffnang :)

Namie Beauty

19 comments:

Sally Samsaiman said...

ehem ehem... :P

Masya said...

tahniah.. dia menari² kat bwh.. samalah...

Asha Lya said...

Salam perkenalan..tahniah rezeki masuk ;)

Falsya said...

Akak x merasa pun cpuv segala..bile lah nak dpt..hehehe

Kisah Si Dairy said...

tahniah ye....

Nico Nabiela said...

Salam perkenalan..Good Job & Congrat

ZalinZalina said...

Tahniah awak...memang semakin bersemangat bila dapat CPUV kan :)

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah..tahniah nana

nanakimie said...

@Sally Samsaiman nak ngorat sapa tu kak :)

nanakimie said...

@Masya harap2 dia menari lama sikit la kan kak:)

nanakimie said...

@Asha Lya salam kenal juga asha...terima kasih sudi singgah blog nana:)

nanakimie said...

@Falsya nanti dapat la tu,sabar ye kak...akak ada rumah cantik :)

nanakimie said...

@Kisah Si Dairy terima kasih sis,nak masyuk macam sis:)

nanakimie said...

@Nico Nabiela salam kenal dari nana juga....alhamdulillah...thanks ye..

nanakimie said...

@ZalinZalina hehe...betul tu kak, rasa semangat tu lain sikit :)

nanakimie said...

@Mimi Azirah alhamdulillah...terima kasih kak:)

dilaella Ella said...

tahniah :)

Is Levis said...

tahniah. semoga semakin gigih berblog :)

Cik Itah@RRP said...

tahniah :)