Wednesday, September 18, 2013

D'Mendes homestay concept Batu Pahat

assalamualaikum semua...

bagi sesiapa yang nak cari bilik untuk bermalam di Parit Raja, saya amat suggestkan D'MENDES Homestay Concept. hanya RM80 untuk semalaman. bilik yang besar selesa dan lengkap dengan semua kelengkapan.





D'MENDES Homestay Concept terletak betul-betul dibelakang Stesen Minyak Petronas Parit Raja. 1km-2km dari Pekan Parit Raja dan hanya lebih kurang 2km ke UTHM, Kolej Jururawat, Kolej MARA, Kawasan Perindustrian seperti Fujitsu dan lain-lain.


 


KELENGKAPAN UNTUK D'MENDES BILIK SAHAJA (4 Unit)

2 katil bujang (size 4'). air cond. tv. bilik air siap dengan water heater dan peralatannya. meja tulis. meja lampu. iron. iron board. pemasak air. gambar dinding. tuala. sejadah. tikar. toto. lantai tiles dan beranda untuk bersantai.


 


 


 





Namie Beauty

9 comments:

Sally Samsaiman said...

Batu Pahat ada umah makcik laa...xsempat la nk duduk homestay bagai :P

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, nampak selesa sangat...

TelingaBulat said...

ehh batu pahat area nee ni er?cm best jee

nanakimie said...

@Sally Samsaiman hehe...mana tau kot nanti ada kenduri,umah makcik da penuh boleh ler akak bermalam kat sini:)

nanakimie said...

@BUNDA a.k.a KN aah bunda,memang selesa sangat:) nana bermalam sana dengan mak ayah and adik...share sekatil dua orang^-^ kebetulan anak sedara pun nak tido situ,bentang toto je kat bawah..boleh tahan luas la bilik dia:)

nanakimie said...

@TelingaBulat area parit raja TB..alamat dia ada dekat link facebook tu:)

AnneRaini said...

Xpernh tido bt pht sbb dh dkt dgn sgmt.hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk selesa n hrga ok sgt..

Cik Itah@RRP said...

nampak selesa ja bilik dia..harga berpatutan pulak tu..