Wednesday, September 18, 2013

"GIVEAWAY ULANG TAHUN PERTAMA GREENAPRICOT"

assalamualaikum semua... 
nana join "GIVEAWAY ULANG TAHUN PERTAMA GREENAPRICOT"

 
 
nak join? click banner kat atas okey
closing date 17 oktober 2013
 Hadiah :

Tempat pertama : Sepasang Baju Kurung Pahang Cotton (Pemenang akan memilih sendiri corak kain(akan di beri beberapa pilihan kain ela) dan dijahit mengikut ukuran yang diberikan oleh pemenang)

Tempat kedua : Sehelai gaun kanak-kanak. (English Cotton) (Pemenang akan diberi beberapa pilihan corak kain english cotton, dan dijahit mengikut saiz kanak-kanak yang diberi oleh pemenang.Umur dari 2-4 tahun)

Hadiah misteri : Top referral (hadiah insya-allah juga berbaloi2)
Namie Beauty

18 comments:

Kin Naz said...

good luck nana. kinah nak join tapi line tenet x laju sangat. nak buat new post pun tak boleh huhu

Sally Samsaiman said...

best of luck nana :)

Dhia Dirham said...

gud luck nanakimie

sha (chirp chirp) said...

goodluck! :)

ima salsuzaima said...

moga ada lucky..hihi

MG schmidt said...

tgk 17hb da kuciwa ingtkan 17hb 9..
tp buln depan rupanya..
yeay! nk join jgkla!
thanks :)
gud luck!

nur hannis mohamad said...

god luck cik nana hihi

Sya Mimie said...

semoga berjaya ya.. :)

Green Apricot Resources (002158733-U) said...

Tq ye nana... join GA akak... good luck ye...

Norhasniza Khalid said...

gud luck dear, mana tahu rezeki memihak nana di sini... hihi

Rubiatul Adawiyah said...

good luck :)

Affy Afiqah said...

Good luck nana :)

Afiqah Adzan said...

Semoga menang :)

Farah Arina said...

goodluck :D

Nur Khairiah Irwanie said...

good luck :)

Green Apricot said...

Dah berakhir GA akak semlm... Pilihan kain dah akak update ye... tunggu pemenangnya je... Insya-allah, mlm ni atau esok, tau la pemenangnya...

http://www.greenapricot.blogspot.com/2013/10/hadiah-dan-pemenang.html

zaza zehra said...

semoga bertuah :D

Iezwa Razk said...

Good luck nana :)