Thursday, September 12, 2013

Pekerja part time COCODAMIA diperlukan SEGERA!!!


Pekerja part time akan buat kerja-kerja packaging sahaja. Untuk lebih lanjut click sini.

Namie Beauty

11 comments:

Khai♥Rin : anies said...

jauh tu... ;-)

nanakimie said...

@Khai♥Rin : anies tula,kalau dekat da apply da:)

huny madu said...

Seb baik jauh, kalau dekat kita dh apply dh hehe..

Farah Waheda Wahid said...

bagi mereka yang berminat sila grab opportunity ni dengan segera...

nanakimie said...

@huny madu kan dear....huhu...kengkawan huny xda yang duk area jb ni? blh infom dia kot berminat:)

nanakimie said...

@Farah Waheda Wahid tula akak.....peluang da ada depan mata,heee....nana minat sangat tapi malangnya jauh^-^

Lieya Von Jay said...

wow... ^_^ nana nak mintak ke kerja ni :)

nanakimie said...

@Lieya Von Jay kalau dekat nana apply da kak:)

AnneRaini said...

tmpt sape ni?sedara nana ke?

nanakimie said...

@AnneRaini xdala kak,nana tlg share je bisnes kak ayu ni:) blog http://ibuayahdamia.blogspot.com/

chicken_floss said...

Wah bestnya..!:) perhaps I should try..:)