Tuesday, September 24, 2013

Projek Kampung Tanpa Wayar

assalamualaikum semua...

al-kisahnya masa balik kampung baru ni dah siap-siap buat entry auto-publish. sebab takut takda line. malam sampai kampung tu sekali nengok kat phone wifi detected..PI1M KG TANJUNG BATU. try connect tak boleh...sebab nak password.

konon nak tanya jiran sebelah esok pagi pasal wifi. sekali pagi tu try connect guna laptop. dia keluar macam gambar kat bawah ni


bila tengok SKMM tu rasa yakin nak daftar. terus click pendaftaran baru. alhamdulillah...berjaya daftar. cuma bila setiap kali login dia akan inform berapa hari lagi kita boleh guna wifi tu. limit untuk 30 hari je...selebihnya tak tahu kena daftar semula ke apa.

dapatla online hari jumaat sabtu dan ahad. apapun even boleh online dikampung tak dapat nak berblogwalking sangat. dua hero conquer laptop. abang ngah Aufi nak nengok ceta, adik Aisy pulak nak nengok Upin Ipin. dah balik umah baru boleh balas jejak kawan-kawan...:)

Namie Beauty

4 comments:

a i m z said...

harap kat kampung sy pon ada PKTW. haha

❤Kamsiah❤ said...

datang & follow tuan rumah..salam kenal..:)

nur hannis mohamad said...

wah untung la kan.... hurm

izzat life said...

kat felda bukit tangga kedah . skali register bleh guna smpai bila2 xdak limit