Monday, October 7, 2013

CPUV Ke-8 & 9...SONY NEX 5-T & Chipsmore (Oct)

assalamualaikum semua...



alhamdulillah..cek nuffnang tadi dapat dua CPUV untuk hari ni. dari SONY NEX 5-T & Chipsmore (Oct). terima kasih untuk kedua2 pengiklan di atas sebab sudi tempek iklan kat blog ni:)

 

if nampak kewujudan kedua2 iklan ni sudi2 la klik ye untuk find out more & learn more ^-^ apapun terima kasih sekali lagi untuk kawan2 yang sudi singgah & tinggalkan jejak kat sini...:)

Namie Beauty

8 comments:

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii lebat CPUV nyerr..

~naddy~ said...

seronokk kan :D

simpanan tabung =p

Kenit Cinonet said...

wow! nana pun dapat jugak? congrates dear...tapi, chipsmore ngan sony cam malu2 je taknak kuar hehe. Takpe nanti kenit klik lagi ;)

Lieya Von Jay said...

congrats nana ^_^

AnneRaini said...

wah byknye cpuv...boleh belanjer ni..hehe

siti zahara said...

tahniah ye..=D

asha hana said...

seronoknya. hana ntah bila la. :(

Mimi Azirah said...

Tahniah nana