Monday, October 7, 2013

Konvo my dear kimie 05102013 (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...

sabtu baru ni nana ke UMP dengan kakak & abang ipar en.kimie. mak ayah & adek2 my dear da tunggu sana. alhamdulillah...memang tak terluah perasaan masa tu. rasa gembira. seronok. indah. semua ada. terima kasih Ya Allah! semua yang hadir ni atas izinMu..





 hanya mak ayah & en.kimie je masuk dewan. kami yang laen duduk bawah khemah nengok siaran langsung graduan2 UMP terima ijazah. memula ingat takda rezeki da nak nengok turn my dear sebab tetiba je kua network not available kat screen. semangat dah kami tunggu. apapun alhamdulillah..ada jugak rezeki nengok my dear naek pentas terima scroll walaupun hanya di live screen :) 

untuk my dear. tahniah sekali lagi diucapkan atas segala usaha & penat lelah selama 3 tahun setengah di UMP. semoga kejayaan ini memberi sinar bahagia buat kamu. sentiasa dimurahkan rezeki. diberikan kesihatan yang baik. dan dipermudahkan segala urusan. untuk kawan-kawan. doakan kami ye....^-^
Namie Beauty

9 comments:

Affy Afiqah said...

alhamdulillah, congrats :)
fresh graduate ni berpeluang besar diterima sebagai employee~

mama amir said...

Alhamdulillah...tahniah...^_^

ZalinZalina said...

Tahniah untuk encek abang :)

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Taniah .. buat sis .. seronok konvo ..terpancar kegembiraan diwajah dan ahli keluarga ..

teringat time konvo2 dulu ..

asha hana said...

tahniah utk encik abg awak tu. :)

adzairdawati makdara said...

Tahniah

Sally Samsaiman said...

kwn sally pun ramai yg grade...tp xdapat la kesana..hihi...nway, congrats la ye utk kimie :)

Mimi Azirah said...

Tahniah utk dear nana

Lieya Von Jay said...

yay dah dpat tgk. mcm na kak leh terlepas entry ni hhe... congrats utk kimie ^_^ nana ni memang awek yg supportive ..