Tuesday, October 8, 2013

Talking Tom

assalamualaikum semua..


talking tom ni pemberian kawan my sis untuk abang ngah Aufi. seronok sangat lah abang ngah main cakap2 dengan cik tom ni :) ikut je apa orang cakap. 

bila nengok kat kotak tu baru tau kalau sentuh je mana2 badan dia mesti dia berbunyi...contohnya kalau pegang muka cik tom. cik tom kata ouch! aduyai cik tom cik tom..pegang muka pun tak boleh :) pegang telinga cik tom ada lagu2. lagu oppa gangnam style. hindustan pun ada.

selaen cik tom ada jugak adiah lain untuk abang long Azim dengan adik Aisy. tabung dengan baby fan. 




Namie Beauty

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

talking tom, dah lama tak play dengan apps ni...

Sally Samsaiman said...

talking tom tu main kat tab mama je..hihi

Lieya Von Jay said...

comel nya semua kat atas :)

Mama Likha said...

hihi cute siap dgn riben kuning tom ni

asha hana said...

huwaa comelnya. nak pinjam? haha :P

Yumida Huda said...

talking tom anak buah yumida ade ni
kelakar..dia pandai ajuk kita cakap
pastu pandai buang angin, buang air besar
comel je

Affy Afiqah said...

comelnya laa semua barang tu, dulu kat phone ika ada apps talking tom tu, pastu nyampah sebab dia ajuk suara jadi macam cute (kadang kadang), buruk (selalu haha) so terus uninstall teheeee
tapi terhibur juga laa kan, gelak guling-guling pun boleh bila dia ajuk semula tu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

anak akak selalu ejek talking toms ni dlm phone hihi