Wednesday, October 23, 2013

Wordless Wednesday...


Namie Beauty

7 comments:

Rai Ourkizuna said...

actually takde bukti saintifik pun benda ni.. tapi kalau guna bawang, baik guna selabu je.. overdose bawang dalam masakan baik utk kesihatan..hehe

nur hannis mohamad said...

ya ka ? huhu x penah dok amik tau pun .. thanks nana for sharing hihi kadang2 ada gak buat cam2...

nanakimie said...

@Rai Ourkizuna hehe..betul tu bawang merah ke putih ke dua2 elok untuk kesihatan kan kak:) untuk kenyataan tu nana pun tak pasti, sebab sumber pun dari fb^-^

nanakimie said...

@nur hannis mohamad itula,kekadang mmg buat camtu pun:)

TelingaBulat said...

yekeh?alamak TB ske jee cam tuh..especially mase masak maggi hehe

Falsya said...

akak mmg kalau gune bawang xpenah tinggalkan...kalau tinggalkan sebelah pun mmg xkan penah guna lg..

asha hana said...

la yeke? hana selalu buat mcm nie. thnx kak nana share. :)