Monday, November 11, 2013

Pavlova

assalamualaikum semua...

tak dinafikan memang menarik sungguh rupa kamu cik pavlova oi. rupa cantik. nama pun cantik:) alkisahnya ini kali kedua merasa pavlova. merasa ye...bukan membuat sendiri. membuat sendiri tu tunggu tiba masanya. resepi dah ada siap tunjuk step by step lagi tapi tula...kena tunggu...jadi tak jadi belakang kira kan:)





sambung ceta..pavlova diatas ini pemberian kawan mak. terima kasih cik megi! memang sweet sangat nengok pavlova ni kan. sejujurnya tak minat pun pavlova. sebab manis. pssst....lain orang lain citarasanya...kalau makan secoet dua tu bolehla..nak abeskan satu cup tu memang tak boleh. last2 kutip buah2 dia tu aje abeskan.

nak baca pengalaman pertama mencuba mini pavlova klik sini

Namie Beauty

15 comments:

Eyma su said...

sedapnyerr tgok..nanti singgah blog kita yer =D

http://eymasu.blogspot.com/2013/11/segmen-menang-hi-cut-sneakers.html

Myra Jay said...

Bestnyer dapat makan pavlova..
Dah lama tak makan ;D

Tina Othman said...

Sedapnyaaa

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Sedapnya ...nyam2

Nurullai Abdullah said...

Hmm sedapnya nana...hihi, kalau ada kat depan mata skg ni, sekelip mata da bersih akak ngap... Hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm lama tak buat pavlova..huhu

Rai Ourkizuna said...

Sekali je buat pavlova.. Kurang sambutan sebab manis sangat..

Mimi Azirah said...

ntah bile la akak nk buat pavlova nih...ishhh

Pha Is said...

nmpak sedap je..

Afiqah Adzan said...

Sedapnyaa .. Nak jugak hihi

Iezwa Razk said...

Hehe tak pernah makan lagi. Mesti sedap ni yg nana buatkan. Bolehlah buatkan untuk sy ye. haha :)

Busyra Bt Takiyudin said...

aum. sedapnya..

Nur Kamsinah said...

suka sangat pavlova.. sedap..

Qira said...

saya pun tak suka pavlova. manis sangat :)

Affy Afiqah said...

weekend ni ika nak buat pavlova lagi, hewhew
jom nana kita buat ;)