Thursday, November 28, 2013

Rezeki bersama Ephyra lagi:)

assalamualaikum semua...

alhamdulillah!terima kasih Ya Allah! terima kasih eyriqazz.com & Ephyra!
 rezeki kali ni menang Sekotak Premium Pack (30 sachets) 
yang bernilai RM197 setiap satu
alhamdulillah!



takda letak harapan yang tinggi pun nak menang sebabnya serius!
kalau bab2 review or promote2 ni memang failed
tapinya bila tengok senarai hadiah rasa rugi pulak kalau tak join
so gigih jugak laaa cari bahan2 untuk buat entry

untuk 10 pemenang utama ni nanti kena lalui fasa ke-2
yang mana semua peserta kena kongsi pengalaman selama sebulan
menggunakan Ephyra selepas menerima 1 kotak premium pack
 mencabar jugak ni...takpa dapat tempat ke6-10 pun ok da:)

Hadiahnya untuk Phase 2 adalah :

* Tempat Pertama Reviewer Terbaik – Cash RM200 + 2 kotak Ephyra bernilai RM380
* Tempat Kedua Reviewer Terbaik – Cash RM100 + 2 kotak Ephyra bernilai RM380
* Tempat ketiga – Cash RM50 + 2 kotak Ephyra bernilai RM380
* Tempat ke 4-5 – RM30 cash
* Tempat ke 6-10 – RM10 Cash

menarik bukan hadiah2 nya???:)

overall untuk 10 hari percubaan baru2 ni boleh dikatakan
Ephyra memang terbaik! sangat sedap! memang tak puas minum 10 sachet! 
insyaAllah! tunggu review lengkap untuk sebulan akan datang ye!

apapun tahniah buat 9 pemenang yang lain! dan goodluck untuk fasa ke-2:)

Namie Beauty

20 comments:

Puan Ezy said...

wah bestnyeeee!
tahniah2!

IntaNBerliaN said...

tahniah nana..!!
ni la namanya rezeki :-)

Affy Afiqah said...

wahhhh bak sikit 10 sachet kat ika miahahahhaha :)
tahniah nana~~
teruskan gigih berblogging~
semoga terus murah rezeki...

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
Instagram: izzahadi
izza_grrl@hotmail.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah tahniah dear..

Lieya Von Jay said...

wow... best nya hadiah lumayan kot. comel la kulit nana pasni hikhik ^_^

Aefa Aerisya said...

tahniah nana :) hihi..

TelingaBulat said...

gud luck n tahniah ;)

nanakimie said...

@Puan Ezy tq puan ezy!:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN tq akak!tula..nana terkejut dapat komen dari penganjur kata antara top10...huhu...apapun syukur atas rezeki yang DIA bagi:)

nanakimie said...

@Affy Afiqah hihi..tak boleh;p boleh gitu????:) btw,tq dear!insyaAllah....blog ni pun sebahagian hidup nana juge:)cuma kadang tu rasa malas jeeee nak update,lebih suka baca blog kawan2...apapun alhamdulillah..kimie pun byk sokong nana,siap suruh nana buat o9 bisnes lagi,hihi....

nanakimie said...

@IzZa HaDi hi!nana da try da pek percubaan ritu..dan tertulis rezeki nana dapat ephyra free lagi:)

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI terima kasih yui:)

nanakimie said...

@Lieya Von Jay haish,takdanya kak:)

nanakimie said...

@Aefa Aerisya tq aefa,hihi..

nanakimie said...

@TelingaBulat tq TB;)

asha hana said...

untungnya. banyak dah nana dapat free2 je. huhu jeles. haha

Affy Afiqah said...

eeeee kedekut! miahahahah
takpe, slow2 laaa update kan, ika tak leh nak kata ape sebab ika pun baru lg nak aktif2 semula dengan blog ni, nak serious sikit dgn blog heee~

wahhhhh, sama laa kita, encik tunang pun ada jugak ajak buat online business tp ika tak confident laa nak buat huhuhu

nanakimie said...

@asha hana heee..jomla join giveaway2 yang ada dear..nana join suka2 je giveaway/contest2 ni,tgk pada syarat2nya jugak,kalau simple bolehla join...ada rezeki menang,dapat hadiah..seronok:)

nanakimie said...

@Affy Afiqah haha,memang pon!;p ok,caiyok2x!serious2x!hihi....nana jugakla mood ke laut nanti nak update:)

eh sama pulak ye,heeeee..takpa bukan asyraf je sokong ika,nana pun sokong tau kalo ika nak buat o9 bisnes!hihi...