Wednesday, November 13, 2013

Rezeki pek percubaan Ephyra :)

assalamualaikum semua...

alhamdulillah...terpilih antara peserta terawal join Contest Ephyra Idaman Saya. hadiahnya? setiap 20 peserta terawal dapat Trial Pack Ephyra 10 sachet..terima kasih pihak Oceanlife marketing dan penganjur Contest Ephyra Idaman Saya! ada jugak rezeki saya mencuba Ephyra.
hadiah da selamat sampai semalam:)




 10 sachet = 10 hari percubaan:)



Namie Beauty

17 comments:

adrianna syaz said...

Tahniah nanakimie :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Tahniah...lepasni mesti putih gebu ni...

Lieya Von Jay said...

wow hebat hadiah yg nana dapat yer. worth RM68 plak tu

Nurullai Abdullah said...

Wah tahniah nana... Mintak sesachet. Hihi

nanakimie said...

@adrianna syaz tq:)

nanakimie said...

@(Lizz) http://haslizalizz.com/
haish,takdala kak...heee

nanakimie said...

@Lieya Von Jay alhamdulillah....memang teringin nak mencuba,nak beli sendiri?nana pun tak keja lagi,hihi

nanakimie said...

@Nurullai Abdullah tq kak!hee..secachet tak nampakla kesannya kak:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bestnyaaa.kalau dpt yui pun nak..hihih

Affy Afiqah said...

tahniah nana, nanti boleh buat review ya pasal product ni :)

Cik Itah@RRP said...

menariknya..tahniah nana :)

~emi~ said...

Wahhh..melepas, melepas. kenapa blh tak tahu adanya contest ni. Sy pernah pakai trial pack ephyra aritu, beli kat halalfest. Best. Mmg berkesan la..dah tak mengantuk bila kat ofis. Itu yg paling ketara. Then lepas beberapa hari minum, kulit pun rasa makin lembut. Suka sgt. Now dah habis,,,x beli lg..mahal sgt. Student lagi kan, mana ada duet nak beli tetiap bulan. Huuuu


Dah try nnt, share2 la hasilnya ye :)

Sally Samsaiman said...

mcm best je...hehehe...aritu ada borak dgn kak mia liana psl epyhra...dia kata mmg elok

Sabrina SA said...

Alhamdulillah. Tahniah ye ;)

~emi~ said...

Terpanggil2 nak komen lg bila baca komen nana kat blog emi. Hehe.
Lawak pulak duk pgg2 pipi. Haha. Bukan nana sorg je. Emi pun sama..lepas 2 3 hari pakai, emi bagitahu akak emi yg kulit emi rasa lembut. time tu kemain asyik nak pgg pipi sendiri je. Tp akak tak caye. Then lepas tu dy pun try jgk. Lepas try baru dia percaya. Haha.

Nadratul Syazwana said...

Bestnya even pek percubaan je. 10sachet kot. Nad tak join join lagi ehehe

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com