Friday, December 6, 2013

Bowling time! @Genting Bowl

assalamualaikum semua....

ni tempat feveret abang ngah Aufi
ikutkan masa memula sampai dia da merengek2 da 

kata opie nak main bowling taknak masuk snow world
puas jugak la pujuk dia
last2 bila da masuk snow world 
dia duk kata opie nak masuk snow world lagi!best!sejuk!

lepas je kami kua snow world terus g main bowling
suka sangat la bebudak tu

satu game RM11 total kami 4 orang RM44
yang bebudak tu tak tanya pulak harganya macam mana
diorang papa nya handle:)







Namie Beauty

3 comments:

atien zuraidah said...

saya x pernah main bowling..hehee

asha hana said...

perghh dah lama tak main bowling nie. hehe seronoknya jenjalan nana. :D

Affy Afiqah said...

ika sekali je pernah main lepas tu takde main dah...confirm kekok kalau nak start main bowling balik ni hewhew