Friday, December 6, 2013

Snow World Genting (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...

elok je keluar hotel
abang ipar kata g main salji dulu

ingatkan i-city shah alam je ada snow walk rupanya genting pun ada^^
 
total masuk sini untuk 4 dewasa 2 kanak2 RM170
tiket untuk dewasa RM30 kanak2 RM25
tak jauh beza pun kan

harga tiket pulak termasuk winter jaket,gloves & boot
tak silap kalau kat snow walk i-city harga tiket tak termasuk jaket semua

tapinya bila tengok rules dia kamera/nset tak boleh bawak masuk
rugi la kan takda gambar kenangan
memang ada je photographer khas dalam tu
bila tanya kira macam mana dia kata 1 gambar RM50...

mujur la kami bawak masuk nset sesenyap
cari port terbaik & pandai2 cover line ambek gambar:)

masa kat sini si kecik Aisy,my sis tak bagi masuk
risau jugak kalau dia tak tahan sebab suhu -6 darjah celcius

my sis dengan abang ipar la jaga si kecik tu
sebab my sis pun tak boleh masuk (preggy mummy not allowed)
 
seronok tak terkata duduk dalam tu 
memang rasa nak duk lama2 tapinya ada limit masa
abes je masa orang tu tiup wisel.... 












Namie Beauty

4 comments:

Puan Ezy said...

bestnye main salji!
mmg rugi la kalo xamek gmbr dlm 2 kan..
nsb baik pndai amek gmbr curik2.. hehe

Sally Samsaiman said...

amboi! feefeeling winter tau! hehe :D

asha hana said...

hana tak prnah lg pergi. huhu wahh sejuk2 nie bersalji ea. feeling korea nie. haha

Affy Afiqah said...

bestnyaaaaa!!! nak pi jugak uhukkkk