Friday, December 6, 2013

Check-in @First World Hotel Genting Highlands #011213#

assalamualaikum semua...

sempena cuti sekolah tahun ni 
my sis ada plan nak bawak hero2 sekali dengan
adik-beradik yang lain ke Genting ^-^

plan asal nak g 30 November@hari sabtu
tapinya bilik yang kami nak not available pulak
fully booked maklum la cuti sekolah kan
mujur 1 Disember ada:)
 

kami stay semalaman @First World Hotel
satu bilik (deluxe room) RM146.00 
sekali dengan School Holidays Indoor Theme Park Package

berbaloi jugak la beli pakej gini
my sis booked dua bilik total semua RM292.00
dapat free breakfast & unlimited ride pass untuk 4 orang

memandangkan sekarang musim hujan
mak & abah da pesan siap2 hati2 jalan licin apa semua
my parents tak dapat join sebab ada hal lain

elok turun dari keta kat tempat parking hotel tu
Ya Allah! dengan angin kuat+kabus tebal mau tak menggigil badan
sampai biru2 bibir si kecik Aisy

tapi bila da masuk dalam bangunan tu tak rasa apa da
hilang jap sejuk2 yang amat tu:)



check-in siap2 dulu
solat makan apa semua kat hotel baru keluar g main indoor games:)

bersambung.....
 
Namie Beauty

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpnh yui smpai..huhu

Lieya Von Jay said...

weeeee... best nya g genting ^_^

Rai Ourkizuna said...

pandai diorang buat pakej begini masa musim cuti sekolah.. sayangnya sekarang musim hujan kan..

Affy Afiqah said...

so far naik genting ok ke?
ika masih fikir2kan nak ke cameron tu...tp risaukan cuaca hmmmm
maybe genting n cameron tak sama kut kan? ke sama je dia punya adventure nak naik tu?? huu