Tuesday, December 3, 2013

Kami ber' STEAMBOAT di rumah :)

assalamualaikum semua...


idea my sis la ni nak bersteamboat bagai
da alang2 nak buat makan2
my sis decide nak celebrate sekali ulangtahun perkahwinan
mak & abah yang ke-34
steamboat2 jugak nasi putih lauk2 ulam2 tetap ada:)




celebrate nya sabtu baru ni yang mana
awal sehari dari tarikh ulangtahun..1 Disember 2013
my sis order kek yang sama masa birthday abangah Aufi dulu
 even sambutan kecil2 jelas terpancar kegembiraan mak & abah:)


 doa kami dari anak2 semoga mak&abah sentiasa bahagia di dunia &akhirat^^

Namie Beauty

24 comments:

Myra Jay said...

Sedap nampak semua menu2 tu nana :)

Alyn Roslan said...

hai..lama tak singgah sini..btw, semoga your parents sihat walafiat sentiasa, diberkati dan dirahmati Allah..
:)

Cik Itah@RRP said...

ya Allah sedapnya yang first tu..nak nak!

p/s isi tabung trendsetter nana :)

Affy Afiqah said...

baru ika nak tanya tadi celebrate tak anniversary parents nana, tup tup kua dah entri ni hewhew :)

ika tak pernah makan ala2 steamboat tu, kalau yong tau fu pernah laa :)

best kan gather camni satu family makan2, ika ni jarang spend time dengan family, parents busy, even time ika cuti adk2 cuti pn dorg busy, planning apa2 pun kadang2 xmenjadi huuuu sedih betul! T_T

TelingaBulat said...

semoga berkekalan hingga ke syurga..nmpk seda je sume..kek yg potong tuh mcm jelly ajee

nuyui a.k.a miss YUI said...

semua mnyelerakan.

moga sihat sntiasa mereka =)

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

sedapnyaaa makanan yang dihidang tu ...buat umi teringin pulak nak buat stimbot..nyammmmmmmmmmmmmmm

Rai Ourkizuna said...

selamat ulangtahun tu your parents.. semoga kekal bahagia selamanya..

semua nampak yummy..grr.. lapo lapo..

Mastura Aziz said...

sedapnya..nak jugak..mas nak jemput join segmen ini
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/end-year-big-giveaways-by-ma_1.html

Falsya said...

Sedapnyeeee semua makanan..ini tidak adil tidak adil bagiku..huwaaaa

Haryati Faizal said...

wah sedapnya, tu la kdg2 masak sendiri lagi puas ati kan...

asha hana said...

sedapnya nana. best la dapat anak macam nie. heheh muka mak abah gembira. semoga doa anak2 mereka dimakbulkan :)

nanakimie said...

@Myra Jay heee...sedap sedap:)

nanakimie said...

@Alyn Roslan hai alyn!it's ok dear:)

terima kasih ye doakan untuk parents nana...amin...

nanakimie said...

@Cik Itah@RRP ala...da habis pun itah,huhu....

tq!^^

nanakimie said...

@Affy Afiqah ololo....takpa ika...yang penting kita masih ada parents yg sentiasa menyayangi kita....hargai mereka selagi mereka ada ye ika:)

nanakimie said...

@TelingaBulat amin...tq TB...kek tu dua layer..layer atas puding caramel gula hangus tu,sedap!heee...layer bawah pulak rainbow kek:)

mak tak suka kek krim2 ni^^

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI amin...terima kasih yui doakan:)

nanakimie said...

sis umi: buat jangan tak buat sis,sis kan rajin:)

nanakimie said...

@Rai Ourkizuna nana ngk gambar ni pun jadi lapo kak:)

amin...terima kasih kak doakan utk parents nana...

nanakimie said...

@Mastura Aziz tq mas invite:)

nanakimie said...

@Falsya sabar ye kak,dua minggu je lagi:)

nanakimie said...

@Haryati Faizal betul tu kak,abah nana kata makan steamboat kat luar mahal,ni buat sendiri boleh letak macama2 ikut selera kita,jimat,puas pun puas,hihi...

nanakimie said...

@asha hana Amin...InsyaAllah...