Wednesday, December 25, 2013

Random entry....#rezeki#cuti#ephyra#

assalamualaikum...

tumblr_kolwl0eQO91qzz05ao1_500
gambar sekadar hiasan

alhamdulillah....sama2 memberi sama2 merasa
menang top komentar 1st simple giveaway anniversary by lisa
dapat topup rm5 dari sponsor aisyah


kalau sebelum ni aisyah menang topup rm10 dari simple giveaway sis
semalam rezeki sis pulak ye dapat topup dari aisyah 

bak kata aisyah kat wechat "jodoh tu kak, bertemu kita"^^
sebabnya memula memang tak perasan pun sponsor tu upenya peserta giveaway yang menang sebelum ni

petang semalam jugak terima call dari pengasas Ephyra@Kak Amiza
terkejut sampai abes cakap pun rasa macam tak pcaya je

Kak Amiza call sebab nak tanya feedback pasal Ephyra
jadinya semalam sempat jugak share pengalaman sendiri & tanya soalan kat Kak Amiza
terima kasih akak!:)

now cik abam kimie da start bercuti, tahun depan pulak keja katanya^^ 

yang mana keja merantau/duduk jauh dengan parents 
 pasti rasa berbaloi ambek cuti hujung2 tahun 

tambah pulak yang mana cuti tak banyak 
boleh jugak rehatkan minda & hilangkan stress bila dapat jumpa family tercinta:)

Namie Beauty