Tuesday, December 31, 2013

REVIEW : EPHYRA DAN SAYA!

assalamualaikum...

alhamdulillah berjaya habiskan sekotak pek premium Ephyra^^
untuk tempoh sebulan ni selain daripada perubahan2 yang kelihatan seawal 10 hari percubaan saya bersama Ephyra adalah :

  Sakit senggugut berkurangan
sakit senggugut saya ni jenis sakit yang light2 orang kata. kira boleh dipulihkan lagi. caranya saya ambek botol kosong, isi air suam & tuam diperut. memang slow2 akan hilang sakit tu. tapi untuk bulan ni rasa sakit2 tu da takda. just rasa tak selesa macam biasa je. kebetulan masa Kak Amiza, selaku pengasas Ephyra call saya tanya feedback pasal Ephyra, sempat jugakla saya tanya pasal senggugut ni. dan sepertimana kata Kak Amiza, memang ramai pengguna berkongsi Ephyra kurangkan sakit senggugut. alhamdulillah..kesan daripada minum Ephyra. Ephyra terbukti mengurangkan sakit senggugut & membantu pelancaran darah saya^^

Jerawat yang baru mula tumbuh cepat mengecut
 mula2 pelik dan risau jugak bila seketul jerawat tumbuh di pipi. pelik sebabnya nak kata tak serasi dengan Ephyra, masa tempoh 10 hari percubaan sebelum tu takda pulak jerawat tumbuh. setelah dipikir2 dibelek2 gambar yang disnap ada 3 sebab munasabah jerawat di pipi tu tumbuh:
1. tengah period
2. berubah pencuci muka baru
3. kurang minum air 
sebab ketiga tu pun saya dapat setelah bertanya sendiri dengan Kak Amiza^^ sejujurnya saya memang sangat2 kurang minum air. nak kata 12 gelas sehari, 3 gelas pun tak sampai. apapun syukur tak sampai sebulan minum Ephyra, jerawat di pipi da mengecut. cuma tinggal parut jerawat je.


Tumit kaki tiada kesan rekahan lagi
kalau sebelum ni memang terasa kasar2 kesan daripada rekahan2 di tumit kaki...senang kata tak sedapla bila pegang tu. tapi setelah sebulan minum Ephyra ni baru saya perasan tumit kaki saya dah tak kasar lagi. dah ok. Ephyra memang terbukti membantu memulihkan kesan2 rekahan di tumit kaki!

Masalah rambut gugur berkurangan
rasanya majoriti wanita ada masalah rambut gugur ni kan. tak sikit pun banyak. if takda tu anda memang hebat!^^ macam saya ni kategori banyak jugakla. macam2 syampu da guna. tetap macam tu je. tapi dengan Ephyra ni memang terasa perubahannya. kalau dulu sekali sikat memang banyak rambut yang jatuh kat lantai, sekarang ni alhamdulillah masalah rambut gugur saya semakin berkurangan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

untuk pengambilan Ephyra:
saya minum waktu pagi sebelum sarapan
 sukatan 180ml...kebetulan ada gelas yang senang saya nak sukat
dan selalunya saya minum dengan air sejuk Coway


tapi bila baca apa yang dishare dari facebook, masa period baru2 ni terus saya bancuh dengan air suam biasa. even tak pasti kebenarannya tetap jugak nak share kat sini



so buat mereka2 diluar sana yang masih ragu2 atau berhasrat untuk mencuba Ephyra jom baca serba sedikit soalan2 lazim dibawah ni^^ 






KESIMPULAN

kesimpulan yang saya dapat buat, kalau sebelum ni saya langsung tak ambil kisah pasal supplement/makanan tambahan kini baru saya sedar supplement/makanan tambahan adalah penting untuk diri saya khususnya untuk pemakanan yang seimbang. kerana apa? kerana dengan Ephyra pelbagai khasiat saya boleh dapat. kolagen ada, vitamin ada, kalsium ada dan lain2. baru kini jugak saya tahu dalam badan kita ada kolagen semulajadi, namun ianya berkurangan seawal usia 20 tahun yang mana membawa kepada proses penuaan. memang la orang kata kita semua pasti akan tua kan, tapi saya pasti ramai wanita diluar sana ingin kelihatan cantik & sihat luar dan dalam. bak kata Neelofa dalam rancangan Nona baru2 ni "kecantikan dan wanita tidak dapat dipisahkan"^^ jadinya Ephyra merupakan pilihan terbaik saya & anda kerana Ephyra adalah lebih daripada kolagen biasa. memang sangat2 berpuas hati dengan Ephyra! bukan wanita saja boleh minum lelaki pun boleh minum! tunggu apa lagi? jom dapatkan Ephyra sekarang!




 HOTLINE : 03-41417889  
call/sms/whatsapp : 019-3999238 

official fanpage : https://www.facebook.com/oceanlife2u  
website :http://www.oceanlife2u.com/ 
email :  oceanlife2u@gmail.com
 

dengan Ephyra usah risau ragu2 dan takut untuk mencuba
kerana rasanya yang sudah pasti sedap serta terbukti keberkesanannya
harganya juga berpatutan setanding dengan kandungan dan khasiatnya
 apa lagi kawan2 jomla kita mencuba :)




jom baca REVIEW 10 HARI PERCUBAAN SAYA BERSAMA EPHYRA

sekian...^^

Namie Beauty

11 comments:

Affy Afiqah said...

good result ye untuk nana, alhamdulillah :)
ada rezeki nanti ika try :))

asha hana said...

macam nak try je nana. berapa erk pack percubaan dia?? huhu hana nak try sebab tang kulit tangan nie haa ada bijik2. :D

Yumida Huda said...

memang nampak perubahan dia sis...rasanya pun sedap..

nana kimie said...

@Affy Afiqah alhamdulillah...:) ok dear,dapatkan link nana bagi tu,jangan lupa cuba,hihi...

nana kimie said...

@asha hana haa...try jangan tak try hana:) utk trial pack rm68 sekotak....tapi kalo hana nak dapat harga murah try contact kak ina ni^^

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2013/12/dapatkan-ephyra-dengan-harga-yang-murah.html

nana kimie said...

@Yumida Huda betul3x!sangat sedap & yg penting mmg terasa perubahannya kan yumida:)

YUS said...

Wahh.. Nampak la kesan dia.. Alaa cantiknya Nana!!
K'Yus pun teringin, tp x beli2 lg.. hehe..

Affy Afiqah said...

@nana kimie link yang mana ek nana? tak dapat rasanya huk --'

IntaNBerliaN said...

alahaiii nana makin cantik..!

*btw, thanks ek nana bg link akak :-)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.
kena minum bar tahu kan..
teruskan ye :-)

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com