Wednesday, December 18, 2013

WW:Beli KFC dapat Doraemon! Sally Samsaiman cepat kumpul 6 designs ni ^^


Namie Beauty

19 comments:

Sally Samsaiman said...

benci nana! benci!! benci!! hahaha :P

Nurullai Abdullah said...

Eh comelnya... Beli kfc set apa2 shj ke nana??

nanakimie said...

@Sally Samsaiman haha,kumpul jangan tak kumpul tau;p

nanakimie said...

@Nurullai Abdullah kalau beli set holiday bucket tu dapat free kak,kalau yg kfc chewy cheese tu pulak kena add on rm9.90 utk doraemon ni:)

♥♥ Nur ♥♥ said...

wah! tite pon suke collection2 ni...

nanakimie said...

@♥♥ Nur ♥♥ hihi,yeke...haa apa lagi cepat kumpul koleksi doraemon ni pulak:)

Mime MF said...

wah doraemon..nak jugak la cenggini..>.<

Lieya Von Jay said...

comel macam sally :)

Hafiza AizZawa said...

kfc pun dah wat set cm nie... kumpul jgn tak kumpul..

Ainim Suju said...

nana, kena beli set mana baru dpt doraemon ni?

Ainim Suju said...

nana, kena beli set apa baru dpt doraemon ni?

TelingaBulat said...

wah best nana..nana ske doraemon errr

asha hana said...

hahah comel benau2 nie. hana nak jugak mcm nie. haha

Ibu Lala said...

Wow bestnye. Nak beli nak beli...

Syuhada Salleh said...

dah ada satu..hehe

Affy Afiqah said...

ahahahaha pasni ika pulak nak pi beli...saja nak bagi sally sakit hati...miahahahah jahat! :P

Sally Samsaiman said...

@Affy Afiqah berani la buat!

QasehnyaRania said...

menarik

Affy Afiqah said...

@Sally Samsaiman huhuhu terus rasa ragu-ragu haa ...kalau ika beli nanti ika pos laa kat sally hahahha..sebab ika tak minat doraemon..amacam? ok? ahaha