Friday, April 11, 2014

Shopping di ZALORA Malaysia dengan voucher RM100

assalamualaikum....

alhamdulillah...peluang kedua blog picisan ini bekerjasama dengan ZALORA Malaysia. dan sebagai reward untuk diri sendiri terus shopping menggunakan voucher yang diberi. terima kasih Ya Allah! terima kasih pihak Zalora! 



boleh baca pengalaman saya shopping online di ZALORA Malaysia di sini & sini. okey salah satu dari item diatas saya nak buat giveaway..beserta adiah giveaway yang lain i.e shawl & peplum..

ada yang berminat nak join tak nanti? atau sapa2 yang berminat nak jadi sponsor boleh drop comment kat bawah ye.. preloved item ke topup ke or apa2 je :)

Namie Beauty

15 comments:

amal said...

WAAA bestnyaaaaaaa nak jugaak voucher zaloraa hee

Nies alhaQ said...

Sy xpernah lg shopping dkt situu.
Untungnya, rezki awak :)

Aisyah Az said...

hee ecah tak pernah shopping sini lagi.. hehe

Liyliz said...

akak! liz slu dpt RM20 je buat tk tahu je. tgk akak mcm seronok lak

acik idah said...

Errmm.. seronok laa dapat voucher bleh soping lagi dan lagi... :D

Nurzakiah Hanum said...

BAGUS KAN SERVICE BAGUS

Sally Yatiey said...

Bestnyaaa ;D

Faridatul Syila said...

zalora memang best!

www.faridatulsyila.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka servicenya. best!

Nanie said...

Takut nak jengok kat zalora... Kang confirm terjebak.

bila buat ga nanti nana info ye... KN mesti join punya lah! Hehe

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

nnti buat GA, inform hazy yer =D

tinynasweet said...

Assalamualaikum w.b.t ~ Jom join CONTEST dari GITARBOYZ

ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

www.tinynasweet.blogspot.com/2014/04/creative-blogger-award.html

RDZ Z said...

Wah bestnya Nana..tahniah ya & salam hujung minggu k!!

MG schmidt said...

MG beli bag + purse kat zalora ni
service ok tp brg xguna2 lagi ..huhu
beli pon sbb dpt voucher :)

jom join contest ni free RM500 voucher baju rizalman :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/06/giveaway-13xrm500-voucher-baju-rizalman.html

QasehnyaRania said...

bestnya :)
rezeki rezeki