Wednesday, June 4, 2014

CPUV ke-23 2014 :: Whisper Mesh & Cotton ::

assalamualaikum...


seminggu lebih jugak tak berupdate ni. bila tengok ada cpuv baru muncul hari ni terus rasa semangat sikit nak buat entry ala2 warming up dulu=)

Whisper Mesh & Cotton

cpuv pertama untuk bulan Jun. belum nampak bayang2 lagi iklan ni muncul di blog. tapi takpa if kawan2 nak tau lebih details boleh klik2 ye. untuk cpuv Whisper bulan april ritu da metered pun baru ni. kiranya ada pengganti di bulan Jun..tQ Whisper & semua pengunjung blog NK!


alhamdulillah...jumaat yang lepas jugak mandangkan da 30hb terus cashout Nuffnang. moga2 selamat sampai cek Nuffnang ku..terima kasih Nuffnang!


..........................................................................


Tutorial letak iklan Nuffnang dalam post entry

btw untuk pertanyaan zati..sory dear..kak tak ingat da guna tutorial yang mana tapi cuba zati try folow tutorial kat bawah ni. moga dapat membantu =)



Namie Beauty

8 comments:

nor_farihan said...

Alhamdulillah rezeki :)

Akif Imtiyaz said...

Wahh bertambah rezeki Nana ..TAHNIAH ya ...DONE KLIK2 sini

aniesa ahmad said...

tahniah , tahniah .. rezki bernuffnang.
kita tak tahu lagi bila laa nak boleh cash out nuffnang. huhu

asha hana said...

bertambah rezeki. ALHAMDULILLAH dear :)

Suriana abdul kadir said...

Alhamdulillah..
Rezeki dari Allah..

cikmisi leen said...

alhamdulillahh .. rezekii.. hehee ~ tahniah 1 ^_^

Diyana Hani said...

alhamdulilah..rezeki tu dear

Cinta hazanis said...

Banyaknya. Tahniah sis. ;-)