Sunday, July 27, 2014

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri 1435H Maaf Zahir & Batin ^^

assalamualaikum...


http://1.bp.blogspot.com/-b5VTyfpP26M/U9O7iP67oHI/AAAAAAAAa1w/GAyKI60lFg4/s1600/Cartoon+Raya+Aidilfitri+Green.png


cartoon raya bertemakan hijau menjadi pilihan^^ kebetulan tahun ni warna baju raya saya & cik abam hijau...terima kasih fizgraphic.com...berseri sikit entry ni ada gambar doodle raya. insyaAllah sehari lagi kita berpuasa..esoknya da raya...rasa sekejap sangat masa berlalu..apapun dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Aidilfitri 1435H buat semua rakan2 blogger :) mohon maaf zahir dan batin....

......................................................


:: throwback misi mencari baju raya ::


hajat dihati nak mencari baju raya sedondon di Kenanga Wholesale City, tidak berhasil. ikutkan nak cari di Jalan Tar pula..tapi malas nak menghadap jem & bersesak terus abang ipar ajak ke Nilai. pergi dengan kedua2 my sis, abang2 ipar, adik & anak2 buah. alhamdulillah...akhirnya jumpa juga baju raya kami~

 baju da sedondon, tudung pun tahun ni my sis nak sedondon jugak. ajak kami pakai Tudung Bawal Aidijuma. so tugas saya pula cari tudung. belum pernah lagi ni pergi store Aidijuma. sempat lagi malam tu duk wasap sis Ainim tanya pasal KL Raya Fest 2014 kot2 ada booth Aidijuma. last2 plan ke Maju Junction Mall je..nak ke The Curve takut jem. mujurla ada cik abam temankan^^ tapi sebelum tu teman cik abam shoping dulu..masuk Sogo cari jeans & baju dia. untuk saya? cari kasut saja^^

 haaa first time jugak ni masuk Maju Junction Mall. masuk sana memang semata cari kiosk Aidijuma je. siap2 bawak da baju nak bagi matching. tapi tudung warna hijau pula tak banyak pilihan. last2 ambek mana ada je. ramai jugak orang duk borong. sebab tengah sale, semua jenis rm29.

misi mencari tudung pun da settle. tengok ada masa lagi g jalan tar pula. dapat jubah raya dari cik abam! tq so much my dear! tahun lepas dapat jubah raya juga. cuma bezanya tahun ni dapat sekali suprise gift nset raya :') terkejut terharu awal2 lagi bagi sebelum misi mencari tudung bermula^^ semoga dimurahkan rezeki selalu ye cik abam..aminn~~
 
then terus gerak balik..singgah solat di masjid sentul dulu & g bazar sekejap..menu berbuka kami hari tu Nasi Ayam..terima kasih mak masak! kebetulan semua adik beradik berkumpul. alhamdulillah...:) selesai magrib cik abam pun beransur pulang sebab esoknya nak gerak ke Penang pula...ok,tamatla sudah misi pencarian baju raya serba sederhana kami...

...............................................




dalam kita bergembira jangan dilupa saudara2 kita disana..sama2 kita doakan...
tak dilupa buat mangsa2 MH17..semoga dipermudahkan segalanya..semoga seluruh keluarga mangsa tabah...


Namie Beauty

20 comments:

Scha Aryana said...

Selamat Hari Raya sis! ;)

Nini Hanini said...

cehh,tudung aidijuma kak nana,heheh. Selamat Hari Raya kak,wishing you a happy eid :)

QasehnyaRania said...

selamat hari raya
maaf zahir batin

pssstt: nana, tenkiu tau :)
nana ingat tak link yg nana bg dekat ciksu dulu dekat blog nadia tu. kalau nana perasan la kan, pitcher upt test tu kan yg di upload di ig ephyra tu, ciksu punya la.. cer tgk balik, ada link kat situ,, kalau perasan. hihi

Ismi Ana said...

Selamat hari raya kak nana. :) maaf zahir dan batin.

Norniwanie Nasarudin said...

Salam lebaran dear !

Sya Mimie said...

Asslmkm nana.. Selamat hari raya..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam aidilfitri dik nana...maaf zahir batin yer..

QasehnyaRania said...

singgah di hri raya ke enam
masih beraya ke nana?

ppstt: jgn lupa ye. cer tgk blk nti. hihi

Cik Itah@RRP said...

salam. selamat hari raya dear :)) salam kosong kosong hehe

Akif Imtiyaz said...

Kak Lya singgah menabung AirAsia

nana kimie said...

Selamat hari raya jugak scha :)

nana kimie said...

rm29 hinggit je nini^^ hihi..selamat hari raya jgk ye teacher-to-be :)

nana kimie said...

Selamat hari raya maaf zahir batin jugak ciksue!

psst: most wc~ tula mcm manala nana blh xperasan ada link blog ciksue pda gmbr tu ^^

nana kimie said...

Selamat hari raya dik Ana :) maaf zahir Dan batin..

nana kimie said...

Salam lebaran buat wanie jugee ^^

nana kimie said...

W'salam. Selamat hari raya jugak mummy-to-be hihi.

nana kimie said...

W'salam. Akak..lamanya Nana xjenguk akak.. Maaf ye Kak. Salam aidilfitri buat akak jugak :)

nana kimie said...

Terima kasih ciksue sudi singgah teratak online Nana yg berhabuk Ni ^^ mood kemalasan nak update blog cmtula ciksue. ..hee Nana tgk da:)

nana kimie said...

W'salam..selamat hari raya sayang :) salam kosong2 jugak ye. Hihi

nana kimie said...

Terima kasih Kak lya! Moga kak lya sekeluarga dimurahkan rezeki selalu..amin..