Friday, January 23, 2015

" Mini Giveaway By azhafizah.com"


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh Tamat : 30 Januari 2015

Pemilihan pemenang : random.org

Hadiah : 20 sample Nurraysa Beauty Soap x 20 pemenang [seperti dalam gambar banner]


Sample ni boleh digunakan selama seminggu jika digunakan hanya di muka dan 3-4 hari jika digunakan untuk satu badan. Bagi mereka yang ada masalah kulit atau nak mencuba bolehlah join mini giveaway ni. Kalau nak beli satu besar tu rasa macam mahal sikit kan. Apakata cuba sample dulu. Kalau okay boleh terus beli dan mungkin dapat menyelesaikan masalah kulit yang dialami selama ni.
NURRAYSA BEAUTY SOAP : Merawat jerawat, jeragat, kulit berminyak, memudarkan parut, mengecilkan liang pori pada wajah, mencerahkan kulit wajah, membuang sel-sel kulit mati, melembapkan kulit muka, memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman, mengurangkan whitehead & blackhead, merawat eczema, gatal , kurap dan panau, menghilang bau badan.
KANDUNGAN : Glyserin, minyak zaiton extra virgin, herba, susu kambing, collagen
CARA GUNA : Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak. Baby pun boleh guna sebab 100% natural tiada tambahan bahan kimia,ade kelulusan kkm dan buatan muslim
CONTACT : WhatsApp/Telegram 0129072776 (untuk pembelian)
Namie Beauty

8 comments:

QasehnyaRania said...

good luck nana

sYiRa LoKMaN said...

all the best ^_^

tenku butang said...

good luckk

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya dari sini...
http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-syira-lokman.html
Done follow you #1890

Azhafizah Md Nor said...

Terima Kasih sudi sertai "Mini Giveaway By azhafizah.com"

Boleh semak senarai peserta di sini
http://www.azhafizah.com/2015/01/senarai-peserta-mini-giveaway-by-azhafizah-com.html

Jika tiada sila beritahu ye. All the best!

aRz MoHa said...

singgah dari segmen yang sama.

semoga berjaya

dah pun follow blog ini

Maisarah Humaira said...

singgah dari segmen sama :) follow blog awak jugak

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html

gud luck !

Noor Najwa said...

Blogwalking
Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-azhafizahcom.html