Friday, January 2, 2015

SELAMAT TAHUN BARU 2015

assalamualaikum...

Photo: SELAMAT TAHUN BARU 2015 semua!! :) Semoga tahun ini kehidupan kita lebih diberkati,dilimpahi rahmat rezeki & dipermudahkan segala urusan di dunia mahupun akhirat. Aamiiin...

sekian lama tak update entri.muncul entri pertama di tahun 2015.selamat tahun baru!!semoga segala urusan kita dipermudahkanNya.aamiiin! alhamdulillah...rezeki tahun baru terima payment advice dari Nuffnang. terima kasih juga buat sis iday & pihak Lazada. rezekiku menang tempat kedua contest Shopping di Lazada cash RM150. syukur! 




insyaAllah dalam masa terdekat akan lancarkan satu giveaway. atau ada sesiapa yang mencari sponsor giveaway boleh inform saya ye. lebih senang rasanya kalau jadi sponsor kan^^ hadiahnya fridge magnet from India, lotion mistine & facial mask untuk 1 pemenang!

..........................................................................
.
.
.
.
.
.

salam takziah buat seluruh mangsa banjir di Pantai Timur dan negeri2 yang terlibat. tidak lupa buat keluarga mangsa pesawat QZ8501. semoga diberi kekuatan dan ketabahan menerima dugaan ini. apapun semoga tahun 2015 memberi sinar bahagia kepada kita semua...
.
.
.

selamat menyambut Maulidur Rasul :)

Namie Beauty

10 comments:

Ezy Loy said...

alhamdulillah.. rezeki di awal tahun..

selamat tahun baru nana!
=)

IbuNoey said...

selamat tahun baru..;)

Asha Lya said...

Slmt thn baru Nana..lma x nmpk d blog

Aqilah Azmi said...

Happi new year kak and slm maulidur rasul heehhe

Rexylla said...

salam maulidur rasul.


jemput singgah ke blogshop kami.
kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
kami turut menjual perfume original (tester & miniature)

Nadratul Syazwana said...

Selamat Tahun Baru! Moga tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya. Eh awak ke yang menang tu? Hihi nad memang voucher Lazada RM50 dari blog kak Iday :)

are_lin@yu said...

HTMLslmt thn baru dear..alhamdulillah rezeki tu ehe

zareliqa afiqa said...

Slmt tahun baru ye.. nak buat giveaway habaq mai na.. hehe,

QasehnyaRania said...

alhandulillah
rezeki di awal tahun baru tahniah nana

Nisa Zamberi said...

assalamualaikum 😃 hadiah yg awak nak sponser tuh masih dibuka lagi ke ?