Tuesday, December 22, 2015

Syampu Terbaik Untuk Atasi Masalah Rambut Gugur Teruk Selepas Bersalin

Assalamualaikum semua...


Stress dengan rambut gugur ? Rambut gugur teruk selepas bersalin ? Dah cuba macam macam jenis syampu tapi tak berhasil ? Haaaa. Meh nak share dengan semua syampu terbaik untuk atasi masalah rambut gugur teruk selepas bersalin. Eh ! Bukan ibu ibu je. ayah ayah. anak anak. akak akak. adik adik. abang abang yang ada masalah rambut gugur pun boleh guna. Seisi keluarga boleh guna tau :D


PAPAYA PERFECT HAIR / P P H 
Shampoo & Conditioner 2 in1
Formula 2in1 syampu dan perapi paling sempurna untuk rambut dan kulit kepala sihat bebas kimia. Kombinasi ekstrak buah betik, ektraks bunga raya dan lavendar oil dipilih bagi memberi kesan yang optimum dalam penjagaan rambut. Tiada campuran pewarna tiruan.


Feedback dan testimoni pengguna Papaya Perfect Hair. Kat bawah ni antara feedback ibu ibu selepas bersalin. Nak tengok feedback pengguna yang lain boleh klik sini. Istimewanya lagi Papaya Perfect Hair mempunyai pelbagai manfaat. Untuk membantu merawat pelbagai masalah berkaitan rambut. Selain rambut gugur, Papaya Perfect Hair juga membantu merawat masalah rambut jarang, rambut kering, rambut gatal, kelemumur, rambut beruban, rambut berkutu dan sebagainya.



The Best syampoo ever !! Rambut gugur kurang ! Wangi !



7 tahun berperang dengan rambut gugur ! 5 bulan pakai Papaya Perfect Hair, tiada lagi masalah rambut gugur ! Rambut makin lembut, hitam berkilat !


Teruja ! Baru 2 kali guna, 80% hilang masalah rambut gugur !


Papaya Perfect Hair sesuai untuk ibu ibu yang mengalami keguguran rambut yang teruk selepas bersalin

Sebulan guna Papaya Perfect Hair, masalah rambut luruh kritikal pulih :)


macam macam cara dah buat. siap p saloon tapi tak juga berhasil. Alhamdulillah pakai Papaya Perfect Hair, sebotol tak habis lagi tapi dah nampak hasil kerja dia :D



Sebotol tahan berbulan bulan. Sangat menjimatkan ! :)



3 bulan pakai PPH, rambut makin tumbuh. Repeat order !



2 tahun menderita rambut gugur kronik. Pakai PPH 2 bulan. Alhamdulillah kini masalah rambut gugur pulih. Best ! Syukur ! Happy tak terkata







Harga 1 botol : RM50 (tidak termasuk postage)



Sebarang pertanyaan atau order boleh hubungi :-
Page Facebook : Namie Beauty


SMS/Whatsapp/Telegram : 013 591 4674

Namie Beauty

3 comments:

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Assalamualaikum dear ..

Lamanya umi tak singah kt cini .. bgs betul info dear ni .. thank u dear bg info pasal produk rambut gugur.

Kipidappp .. chaiyokkkk

Cik Itah said...

sy pakai safi shayla ja :) salam 2016!

Nabila Syifa said...

wah.syampoo ke hair tonik